Home » Blog

Blog

Inspirerende blog over een healthy lifestyle voor je mind, body en soul.

Heerlijke recepten, mindset, health tips en gezonder eten en leven.

Body & Mind, het gaat samen!

Het is meer dan alleen maar goed eten. Het is meer dan af willen afvallen. Het is meer dan gewoon meer energie willen hebben. Het is veel meer dan dat.  Het gaat om gezondheid van binnen en van buiten! Je lichaam staat in verbinding met je mind en andersom. Het staat allemaal met elkaar in verbinding. Natuurlijk is het super fijn om af te vallen, om het zogenaamde perfecte gewicht te hebben, slank te zijn en in maatje 36/38 te kunnen. Maar dat is het niet alleen. En heb je dat bereikt, ben je er dan?

Lees meer »

Rinske Huisman

Tijdens de zwangerschap van haar eerste kindje eind 2013, begonnen de herinneringen uit haar verleden naar boven te komen. Door de verandering in haar hormoonhuishouding  werd haar sluimerende depressie versterkt. Ze worstelde lange tijd met sombere en negatieve gevoelens en gedachten tot ze er geen controle meer over had. 

Op het dieptepunt raakte Rinske zich zelf kwijt, waardoor ze haar gezin bijna verloor. Dat was haar keerpunt en ze besloot om hulp te zoeken. Na twee jaar vechten, praten en veel verdriet kwam er licht aan het einde van de tunnel. 

Nu is ze begonnen met haar blog waarin zij haar verhaal deelt om andere te steunen en te inspireren. Ze wil de taboe rondom depressiviteit doorbreken,  in het licht zetten en bespreekbaar maken.