Home » Live events

Live events

AGENDA

 

Masterclass      Road to Happiness                

Workshop          Manifestatie vision bord     25 augustus

                                                                                               7 oktober

Training               Free your mind Live                1 september

 

 

 


Tijdens deze workshop ga jij ervaren dat alles wel degelijk mogelijk is.  Je leert hoe jij jouw verlangen visualiseert, in beeld brengt èn hoe ze uit gaan komen! 

Een droom is en blijft een droom als jij daar op dezelfde manier naar blijft kijken. Tijd om daar anders naar te gaan kijken en te manifesteren wat jij wilt ontvangen. 

Open de deuren naar succes, liefde, geluk en overvloed en maak je dromen waar!


We beginnen om 13.00 uur

Locatie: Molenstraat 21, Varik

 

Wil je liever een 1 op 1 workshop of kun je niet op de geplande data, vermeld dan twee data waarop jij kunt in het veld opmerkingen bij je reservering. Je ontvangt van mij een mail met bevestiging van de datum die bij ons beide matcht.


 Free your mind Live

 

De volledige Free your mind training inclusief persoonlijke begeleiding!

HET online programma waarin jij gaat leren jezelf te vergeven en te bevrijden van oude patronen, herinneringen, blokkades en belemmeringen. De rode draad door de training is Ho'oponopono, de meest krachtige techniek om waar geluk te ervaren. 

 

Ho'oponopono is een oud ritueel uit Hawaï dat tot op de dag van vandaag nog altijd gebruikt wordt en bekend staat om de wonderen van het helen van negativiteit in je gedachten en geest. Het zorgt er voor dat je alle negativiteit in je gedachten en  blokkades wist die jouw ellendig laten voelen. Deze Hawaiaanse techniek is er speciaal om de stress en negatieve gedachten uit je geest te verwijderen zodat je kunt gaan genieten van het gelukkige leven waar je recht op hebt.

Eenmaal deze techniek aangeleerd, kun je deze gebruiken in alle situaties. Op het gebied van werk, relaties, geld, partner, familie, keuzes maken, je grenzen aangeven en alles waar jij nog even negatieve energie ervaart. Maak jezelf los van problemen en voel de vrijheid van geluk!

In een kleine groep met veel 1 op 1 aandacht.

De training bestaat uit vier dagdelen. De laatste live training van dit jaar staat gepland voor de volgende data:

 

1 september, 22 september, 13 oktober en 3 november van 12.30 uur - 17.00 uur, locatie Varik

 

Inclusief uitgebreid werkboek, drinken en een hapje. 


Karin Schrijver

 

In 2008 scheidde zij van haar eerste man, waarna ze als alleenstaande moeder met haar twee jarige zoon een nieuw bestaan moest opbouwen. Vervolgens kwam in 2011 haar moeder aan kanker te overlijden. Daarmee verloor zij haar beste vriendin, haar vertrouwenspersoon en haar onvoorwaardelijke steun. Toen Karin in 2014  voor de tweede keer in scheiding lag besloot ze dat het genoeg was geweest en nam ze de teugels van haar eigen geluk in handen.

Karin is nu health & happiness lifestyle coach en zij begeleidt (hoog)gevoelige vrouwen vanuit haar eigen ervaring en opgedane kennis, om hun leven vanuit zelfliefde, zelfrespect en acceptatie te gaan leven. Ze geeft op haar eigen, unieke manier aandacht aan mind, body & soul door middel van o.a. free challenges, online trainingen en live masterclasses.

Heb je interesse in een workshop, training of materclass stuur een mail naar contact.karinschrijver@gmail.com en ik neem contact met je op of reserveer hem direct in je winkelwagen. De workshops kunnen ook 1 op 1 gegeven worden, vraag naar de mogelijkheden.

Op dit moment is het ook mogelijk dat je op de wachtlijst komt, zodra er een plek vrij komt  neem ik contact met je op.