Home » Membership

!EXCLUSIEF!

Ultiem geluk & Healthy Mind Membership Community

Heb jij er genoeg van om je leven te laten leiden door anderen, je steeds weer af te laten leiden door situaties en mensen die jou tegen houden en verdrietig maken? Jij wil graag groeien, want jij voelt dat er meer is in dit leven. Je hebt hier dingen te doen en ook al zijn ze je nog niet helemaal duidelijk, je voelt het gewoon. Je wil zo graag verder, maar je hebt geen idee (meer) hoe je dat moet doen.

 

Jouw gevoeligheid is geen ellendig en zwaar stuk van je dat je maar beter kwijt kan zijn! Het is een kwaliteit die jij hebt gekregen, omdat jij dit aan kan. Jij bent tot grote dingen in staat, je hebt alleen nog wat handvatten nodig en hulp. Een steuntje in je rug en iemand die je begrijpt, dat is wat je zoekt en nodig hebt!

JIJ BENT HET WAARD

Dit is een veilige en op liefde gebaseerde community waar je kunt groeien, delen en verbinden. Persoonlijke groei en ontwikkeling staan voorop zodat jij de gelukkigste versie van jezelf kunt worden en zijn.

In verbinding zijn met andere die jou wel begrijpen! Dit geeft jou steun, maar ook inspiratie en motivatie. De online community is zo fijn om deel van te zijn. Je hebt altijd iemand die naar je luisteren wil en een schouder kan geven wanneer je die nodig hebt. Een liefdevolle reactie, een ervaring of een advies geeft zoveel waarde .

Daarbij krijg je ook mijn persoonlijke ondersteuning. Ik ben aanwezig in de facebook groep om je te supporten, je krijgt van mij inspiratie video's en praktische tips en adviezen waar je direct mee aan de slag kunt.

Dit zijn jouw negen maanden om te groeien, te ontwikkelen en de meest gelukkigste versie van jezelf te worden!

Persoonlijk groeien met de verbinding met andere gelijkgestemden die het beste in elkaar naar boven brengen.

 

Dit vind je in de

Health &Happiness Succes Community membership:

Free your mind & Invite miracles online training (9 modules)

Free your mind & Invite miracles Toolbox

Maandelijks thema van mijn HAPPINEZS methode

1 x per maand Q&A in de besloten Facebook groep

Maandelijkse inspiratie video

Verbinding met een mooie groep mensen die allemaal het zelfde willen!

10% korting op live en online events, trainingen en workshops die ik geef

Altijd als eerste de mogelijkheid om deel te nemen aan live en online events, trainingen en workshops

 

Tijdens het membership ga je je ware zelf ontdekken, je gaat groeien in je zijn en denken. Je leert loslaten van boosheid, teleurstellingen en verdriet. Dat wat jou tegen houdt en wat aandacht nodig heeft komt tevoorschijn, zodat jij het kan wissen en deleten.  Je kunt verder als een schone lei die je zelf weer kunt invullen, jij gaat weer stralen en je ware schoonheid ervaren. 

Aandacht geven aan je geest en je lichaam, ze weer in verbinding brengen met elkaar zodat ze samen kunnen werken in plaats van jou tegen werken. Het membership is voor negen maanden, omdat ik uit ervaring weet dat je deze tijd minimaal nodig gaat hebben. Er is geen quick fix, geen weg die je af kunt snijden. Dit is jouw pad en het is tijd dat je het gaat omarmen

Voorbeeld product

€ 29,95

Voorbeeld product

€ 29,95

Dit is een voorbeeld product. Het kan niet gebruikt of gekocht worden. Dubbelklik om je eigen product toe te voegen.

Elke maand het maandthema waarover je extra inspiratie en informatie krijgt.

De thema's zijn:

Ho'oponopono

Wet van Aantrekkingskracht, trek succes, liefde en overvloed aan

Gezond voeden (Power) van je geest

Aandacht (Power) voor je lichaam

Verbinden met je Intuïtie en innerlijke goddelijkheid

Mindset & Mindfulness (in het Nu zijn)

► Emotie en Gevoel

► Zelfliefde 31 daagse

Miracles (eciw Shine & Sparkle)

 

Per maand bekijk ik hoe ik het thema invulling geef, ik laat me hierin leiden door mijn gevoel en intuïtie. Je krijgt tenminste één video van mij hierover en een live Q&A in de besloten groep. Daarnaast zal ik de ene keer een challenge geven in de groep, de andere keer tips en adviezen delen of boeken die ik met je deel over het onderwerp. En alles wat ik daarbij nog ter plekke bedenk.

De maand thema's komen ook op een speciale inlog pagina te staan die je altijd terug kunt kijken. En de video's en Live uitzendingen in de Facebook groep worden opgeslagen en als herhaling in de groep geplaatst. 

Dit unieke membership start

op 1 mei aanstaande! 

Maak gebruik van de aanbiedingsprijs, deze is eenmalig en geldig tot en met 30 april. Dan sluit de inschrijving voor dit jaar en kun je pas over negen maanden opnieuw aanmelden. De prijs zal dan hoger zijn.

 

Ik nodig je uit om deel te nemen aan een reis die je nooit meer zal vergeten. Een levens veranderende ervaring!

Ik neem je mee door mijn unieke HAPPINEZS methode, stap voor stap.

Zodat jij kunt groeien en je werkelijke zelf gaat vinden.

Health & Happiness voor jou, de gelukkigste versie van jezelf zijn, lekker in je vel en genieten van het leven. Leren omgaan met dagelijkse situaties en ervaringen. Er op een andere manier naar gaan kijken en het werkelijk kunnen ombuigen in jouw voordeel. Daar staat deze  succes community voor en ik nodig je van harte uit om daar deel van uit te maken. 

 

Hoe fijn is het om te groeien en jezelf te ontwikkelen. Je voelt dat er meer is, dat je meer in je mars hebt en het is tijd om dat er uit te gaan halen. Laten zijn wat er al die tijd al in zat! Jouw talenten, gevoeligheid en kwaliteiten is precies wat deze wereld nodig heeft. Jouw inzichten, jouw invulling, jouw waarde is van groot belang. Jij mag je ware jij gaan zien, voelen en ervaren. Jouw werkelijk ik (& IG) mag tevoorschijn komen. 

 

Sluit je aan bij deze veilige plek, waar je veilig kunt groeien, vallen en weer opstaan. Waar je kunt delen en kunt helen. Je vindt herkenning, erkenning, liefde en verbinding met je mede Health & Happiness Succes members

Voorbeeld product

€ 29,95

Voorbeeld product

€ 29,95

Dit is een voorbeeld product. Het kan niet gebruikt of gekocht worden. Dubbelklik om je eigen product toe te voegen.

Voorbeeld product

€ 29,95

Voorbeeld product

€ 29,95

Dit is een voorbeeld product. Het kan niet gebruikt of gekocht worden. Dubbelklik om je eigen product toe te voegen.

Negen maanden mijn exclusieve begeleiding en support voor jou! Een bijzonder en uniek traject voor persoonlijke groei & mind ontwikkeling! Een bijzondere reis van negen maanden waarna jij heel veel geleerd hebt over jezelf, over het leven en hoe jij hierin jouw weg gelukkig en vol liefde kunt bewandelen. 

Veelgestelde vragen

Kan ik ook 1 maand mee doen? ;

Nee, dit membership is voor negen maanden, omdat ik uit ervaring weet dat je deze tijd echt minimaal nodig hebt. Er komen methodes en thema's aan bod die tijd nodig hebben om te landen, je geest heeft tijd nodig om dit jouw nieuwe gedachten te laten worden. Geef jezelf die tijd. Na negen maanden stopt je membership automatisch.

 Voor wie is deze membership nu precies? ;

Voor jou. Voor jou wanneer jij je aangesproken voelt, aangetrokken voelt door de thema's en onderwerpen of wanneer jij voelt dat je hierbij moet zijn. Deze membership is er om te verbinden, om mensen met elkaar te verbinden die zoekende zijn en die graag persoonlijk willen groeien.  Doe je dat liever alleen, dat mag en dat kan in dit membership. Wil je een luisterend oor of heb je behoefte aan tips, advies of support dan zijn we er ook. Voel jij dit, dan is deze membership voor jou!

Wat als ik niet elke maand alles mee doe? ;

Dat is geen enkel probleem. Je krijgt toegang tot de inhoud en je bepaald zelf wanneer je wat bekijkt of doet. Bij aanvang van je membership begint de online training Free your mind en ook die bekijk je wanneer jij wilt. Je volgt het op je eigen tempo, stap voor stap. Je ontvangt altijd datgene wat je op dat moment nodig hebt.

Moet ik de online training Free your mind & Invite miracles meteen volgen? ;

Deze volg je wanneer jij daar aan toe bent. Je krijgt al wel de mails hiervan met de inhoud, maar jij bepaald wanneer je start en deze gaat beginnen. De online training duurt 9 weken, en ook deze volg je op je eigen tempo. De training is een fijne manier om je van negatieve gedachten los te maken, zorgen los te laten en rust en ruimte voor jezelf te creëren. Ik adviseer je om hem wel te gaan volgen. Deze zal je absoluut helpen in je persoonlijk groei.

Ik ben niet altijd online op facebook, kan ik dan wel mee doen? ; 

Ja dat kan zeker. Je ontvangt via mail ook de informatie die ik op Facebook plaats en je krijgt van te voren een melding als ik de maandelijkse live Q&A doe.

Hoe moet ik me aanmelden? ; 

Je meld je aan door de membership in de winkelwagen te plaatsen. Daar vul je je gegevens in, je rekent af en je bent aangemeld. Ik krijg melding van jouw reservering en de rest volgt vanzelf. 

Voorbeeld product

€ 29,95

Voorbeeld product

€ 29,95

Dit is een voorbeeld product. Het kan niet gebruikt of gekocht worden. Dubbelklik om je eigen product toe te voegen.

Voorbeeld product

€ 29,95

Voorbeeld product

€ 29,95

Dit is een voorbeeld product. Het kan niet gebruikt of gekocht worden. Dubbelklik om je eigen product toe te voegen.