Home » Body & Mind, het gaat samen!

Body & Mind, het gaat samen!

Gepubliceerd op 7 januari 2018 om 20:34

Het is meer dan alleen maar goed eten. Het is meer dan af willen afvallen. Het is meer dan gewoon meer energie willen hebben. Het is veel meer dan dat. 
Het gaat om gezondheid van binnen en van buiten! Je lichaam staat in verbinding met je mind en andersom. Het staat allemaal met elkaar in verbinding. Natuurlijk is het super fijn om af te vallen, om het zogenaamde perfecte gewicht te hebben, slank te zijn en in maatje 36/38 te kunnen. Maar dat is het niet alleen. En heb je dat bereikt, ben je er dan?

Nee, want ook mensen die dit bovenstaande al hebben, voelen zich rot of verdrietig of boos of teleurgesteld of wat dan ook.

Als je geen aandacht geeft aan je mind dan helpt het 'perfecte' lichaam helemaal niet! Juist die combinatie is mega transformerend, daar ligt de magie van jouw droomleven leven.

Het is EN belangrijk om je lichaam goed en gezond te voeden EN het is belangrijk om te bekijken hoe jij je mind goed kunt voeden. De dames op de foto's voelden zich van binnen waardeloos, rot, verdrietig en waren teleurgesteld in zichzelf en in hun lichaam. De ene had een nare huidaandoening, de ander overgewicht en weer een ander fibromyalgie. Ieder heeft iets anders en ieder van hen voelde het grote verlangen om zich beter te gaan voelen, zowel in hun lichaam als in hun geest. En het hielp om lichamelijk er beter uit te gaan zien, En het hielp om tegelijk te kunnen werken aan hun mind. Want wanneer je lichaam gaat helen ontstaat er ruimte om van binnen te helen. En ook wanneer je van binnen gaat helen, zal je lichaam ook gaan helen met de juiste voeding.

Begrijp je dat het een samenspel is?!

Het gaat om je lichamelijke EN geestelijke gezondheid!!!!! Tuurlijk kan ik je capsules geven en afslank producten en dat doe ik met liefde, maar er zit ook niet voor niets COACHING bij. GRATIS online COACHING, omdat het soms nodig is om ook het geestelijke stukje te kunnen bespreken. En ik kan je geestelijk steunen, je mind blokkades wegnemen maar als jij je zelf niet goed voedt op lichamelijk gebied voel jij je eigen blijkbaar nog steeds het niet waard!

De ene heeft het niet 'nodig' (op een later moment komt er altijd!!! een geestelijke blokkade of angst tevoorschijn en dan is daar MOI-jouw coach), de ander heeft af en toe een praatpaal nodig, weer de ander komt direct al geestelijke issues tegen en opent zich om ook die stappen te gaan nemen en de volgende voelt zich beter bij face to face coaching en zitten live bij me aan tafel. Het ligt voor iedereen anders en dat is precies goed zoals het is.

Wat het ook is waar je mee struggelt,of je nu 5 of 50 kilo wil afvallen, of je nu een chronische ziekte hebt, vermoeid of futloos bent....het is allemaal oké en er is altijd een way out 

JIJ beslist namelijk! Hoe groot is jouw VERLANGEN! HOE wil jij je voelen en ben jij bereid om daar iets voor te doen. Al deze dames op de foto zijn bereid om stappen te nemen en om er voor te gaan. En nee je hoeft dus niet het perfecte maatje te hebben of de perfecte 6 pack. Nee het is wat bij jou past en waar jij je goed bij VOELT!

En als ik dan deze foto's bekijk, dan kan ik alleen maar denken "Ja, dit is waarom ik dit doe. Mensen voelen zich goed, echt goed! Van binnen en van buiten en dat is een levenslang geluk."

Leef het leven waar je van houdt. Start NU!

- liefs Karin


 »