Home » Wat ik doe...in verbinding, liefde en met passie

Wat ik doe...in verbinding, liefde en met passie

Gepubliceerd op 23 maart 2018 06:12

Als iemand vraagt wat ik nu doe dan vond ik dat eerder altijd lastig om uit te leggen. Het is niet in een paar zinnen uit te leggen, want ik doe zoveel. Sinds een tijdje wordt het me echter steeds meer duidelijk hoe mijn bedrijf in elkaar zit.

Ik ben health en mind (happiness) coach en help mensen zich goed te voelen in hun lichaam en in hun geest.

Best cool om dat in één zin te kunnen samen vatten. Want daar komt het nu wel zo'n beetje op neer. De reden waarom ik daar eerder nog mee worstelde was omdat ik niet goed wist hoe ik nu moest samen vatten wat ik deed. Ik help al lange tijd mensen op spiritueel en geestelijk gebied. Met mindset, contact met hun eigen intuïtie en hoe ze hun (hoog)gevoeligheid als kracht kunnen inzetten. Ik ben al sinds 2012 gediplomeerd nagelstyliste en ik vind het heerlijk om mensen een uurtje te vertroetelen en ze met een glimlach weg te zien gaan. Ik ben nu een half jaartje bezig met health coaching. En ik kon niet zien hoe dit nou allemaal bij elkaar paste.

Tot het moment dat het ineens allemaal samen viel. Ze hebben allemaal één gemeenschappelijk element en dat is lief zijn voor jezelf.

Vandaar uit zag ik ineens mijn 'pijlers' (term onder ondernemers ). Ik bied health, happiness en beauty en dat allemaal onder één dakje...ME. Al mijn ervaring en kennis kan ik hierin stoppen om nog meer mensen te helpen, en dan met name vrouwen!

De afgelopen jaren zijn al mijn klanten vrouwen geweest! En vrouwen zijn inderdaad mijn doelgroep, waar ik me in kan verplaatsen en die ik begrijp.

Het worstelen met hooggevoelig zijn, onzekerheid en twijfels. Voor iedereen zorgen, maar jezelf op de laatste plek zetten. Je rot voelen omdat je weer geen 'gezonde' maaltijd op tafel hebt gezet (lees..het is wel gezond, maar jij vindt van niet). Je schuldig voelen omdat je niet genoeg tijd met je kind(eren) hebt door kunnen brengen vandaag en je ze ook nog een snaauw gaf, terwijl het eigenlijk zo erg niet was.

Je wil zo graag aandacht en tijd aan jezelf besteden, maar als je gaat shoppen kom je altijd met iets voor je kind(eren) en/of partner thuis. En heb je iets voor jezelf gekocht voel je je nog een soort van schuldig ook. Wil je naar dat leuke event of naar die interessante workshop, dan moet je eerst nog zoveel regelen dat je al denkt laat maar. Dan heb ik het nog niet over sociale druk en verplichtingen, familie die het onzin vindt wat je aan het doen bent en hun mening niet onder stoelen of banken schuift, waardoor je je nog rotter voelt. En zo kan ik nog wel even door gaan.

Dus dat gezegd hebbende, ik help dus vrouwen. Vrouwen die aan hun body en mind willen werken, dat ook zo ontzettend waard zijn en nu dat ook echt gaan doen.

Vrouwen die de gelukkigste versie van zichzelf willen worden, zijn en blijven!

En het mooie is dat ik dat zowel online doe als live (face to face). Vind jij het fijn om via internet een training te volgen en geinspireerd te worden, dan kan dat! En vind jij het fijn om face to face met mij te praten en een liefdevol schopje onder je kont wel kunt gebruiken, dan kan dat!

Je bent nooit alleen, ook al voel je dat soms zo. Als alleenstaande moeder weet ik hoe alleen zijn voelt. Lange, koude en donkere avonden alleen zitten met al je gevoel, verdriet en ellende..been there, done that. Genoeg is genoeg! Je bent niet alleen. Ten eerste heb je jezelf  en ten tweede heb je mij 

Kijk rustig rond op mijn website of fb pagina en ik hoor graag waar ik jou mee mag helpen.

Geen zelfmedelijden meer, maar gaan voor wie je werkelijk bent!

-liefs Karin


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.