Home » All of me!

All of me!

Gepubliceerd op 8 juli 2018 13:05

ALL OF ME! (Scary s**t)

Ik ben er van overtuigt dat jij je lichaam goed mag voeden, dat jij je mind goed mag voeden en dat je soul jou mag voeden.

Al tijden voel ik dat ik deze drie met elkaar mag gaan verbinden, maar tot vandaag had ik geen idee hoe ik dat moest gaan doen. Al tijden probeer ik dit gevoel dan ook maar te laten varen en weg te drukken, want ik kom er niet uit. Daarbij voelde ik me ook helemaal niet de aangewezen persoon om dit te doen. Wie ben ik nou, wat heb ik nou te melden en er zit echt niemand op mij te wachten.

En toch, telkens weer opnieuw komt het naar voren. Ik lees een tekst, zie een plaatje, lees een blog, doe een training, praat met iemand en telkens weer zie ik die connectie. Ik zie de link tussen het lief zijn voor je lichaam, geest en ziel. Ik pik er feilloos uit wat iemand mag doen, waar iemand aan mag werken en voel tussen de woorden de achterliggende emotie en woorden die niet gezegd worden.

En toch, dacht ik dat ik niet de juiste persoon voor de job was. Ik vond het arrogant van mezelf om te denken dat ik hiermee mensen zou kunnen helpen. Ik vond het dom van me, want ik heb toch geen HBO diploma. Ik kan dat toch niet, want ik ben echt geen perfect voorbeeld.

En toch werd het vanmiddag duidelijk. Ik plaatste een post op fb. Iemand (thanx Sjoukje de Haas) reageerde en zij gaf mij meteen aan dat dit breder mag. Waarom koppel je dat niet met elkaar, gezondheid en geluk. En ik dacht alleen maar; " Ja duh. ". Wat ontzettend logisch was voor haar, was dat eerder niet voor mij. Ze gaf me een voorzetje en het is nu aan mij om hem in te koppen!

Dus ja, daar komt het dan.

Free your healthy mind

Want dat is wat het is. Dat voelt voor mij nu zo ontzettend logisch. Dat is ALL OF ME! Daar kan ik alles in kwijt. Daar kan ik mijn kennis, ervaring en gevoel in uiten en jou mee helpen.

Ik hoop dat jij het begrijpt. Dat je snapt dat dit een compleet verhaal is. Een compleet pakket zoals je niet eerder tegen kwam. Een compleet pakket voor een leven vol geluk  Dat is wat jou gun 

-liefs 💋

Ps. Voel je welkom in mijn besloten groep als jij klaar bent voor ultiem geluk! www.facebook.com/groups/freeyourhealthymind

 


«   »