Home » Hoe je dichter bij jezelf komt met B.A.L.

Hoe je dichter bij jezelf komt met B.A.L.

Gepubliceerd op 9 oktober 2018 13:25

Jezelf kunnen zijn is loslaten van de controle en vertrouwen dat jij deze zelfliefde waardig bent. Jezelf echt lief hebben is houden van wie jij bent. Van wie jij helemaal bent.

In je zoektocht naar wie jij bent ga je zeker het stukje eigen liefde tegen komen. De slechte eigenschappen, je nare gewoonte of vervelende trekken. Ook die zijn wie jij bent. Als je van die stukken kunt houden dan kun je oprecht van jezelf houden.

Houden van de mooie eigenschappen, talenten en kwaliteiten die jij hebt is net zo'n uitdaging. Vaak zie je niet eens meer waar jij allemaal goed in bent. Je hebt jezelf zo naar beneden gepraat dat er geen ruimte meer is om hier met liefde en respect naar te kijken.

De eerste stappen die je gaat maken zijn deze!

B.A.L.

In de voorgaande live video deelde ik deze stappen al met je en ik zal ze nog even uitleggen aan je.

B

Bewust worden. Word jezelf bewust van wat er in je leven speelt. Wat gaat er om in je gedachten en waar blijf jij steeds weer tegen aan lopen. Word je bewust van je probleem, blokkade of uitdaging.

A

Acceptatie. Accepteer dat dit nu zo is. Wanneer je ergens tegen aan het vechten bent, dan kost je dit heel veel energie. Deze energie kun je beter gebruiken aan het accepteren van dit stukje dat nu je aandacht vraagt.

L

Liefde. Bekijk het in liefde. Je situatie, het gevoel of de persoon die maar in je gedachten en leven blijft rond dwalen mag je helemaal in liefde zetten. Liefde heelt.

Op deze manier voelt je sprong een stukje lichter en ga je steeds meer beseffen dat het een groeiproces is waar je in zit. Het universum werkt je niet tegen, het laat zien wat je aandacht mag geven. Het bewust worden zorgt er voor dat het zichtbaar wordt. En zo werk je aan jezelf en aan je groei. Elke sprong is een stap dichter bij antwoorden. Dichter bij wie jij werkelijk bent.

 

Ps. Boek nu een 1:1 coachcall en krijg inzicht in jouw proces. Kijk op https://www.karinschrijver.com/werken-met-mij en reserveer jouw plek.


«   »