Home » Vertrouw jij niet meer op je gevoel?

Vertrouw jij niet meer op je gevoel?

Gepubliceerd op 12 oktober 2018 09:24

Vertrouw jij niet meer op je eigen gevoel, omdat het je al zo vaak in de steek gelaten heeft?
Heb jij al zo vaak verkeerde beslissingen genomen waardoor je in vervelende situaties kwam?
Denk jij dat je maar beter naar je verstand kan luisteren, omdat je hart inmiddels zwaar verwond is?

 

Tijdens je leven ben je vaak geraakt en gekwetst. Dat voelt niet fijn en zeker ook pijnlijk. Maar ik ga je ook vertellen dat dit in jouw voordeel kan gaan werken. Dit zijn lessen die je mag leren.

 

Het universum is er om jou te helpen. Om jou aan te moedigen en lief te hebben. Dat zal je misschien een beetje vreemd klinken, aangezien je veel pijn te verduren hebt (gehad). Toch is het echt zo dat uit elke pijnlijke ervaring er een les te leren is. Niet met bitterheid of boosheid, maar er met liefde naar leren kijken.  Het is een stukje loslaten, loslaten van controle en in vertrouwen gaan om dit te kunnen ontvangen. Je intuïtie verteld je het antwoord op al je vragen die je hierover krijgt en hebt. 

 

Vanuit je intuïtie kun je geen foute beslissingen nemen of verkeerde keuzes maken. Je intuïtie is verbonden met je hart, met je innerlijke gidsen en met liefde. En daarmee kun je niet mis gaan. 

Hoe fijn zou het zijn dat het zachte, warme en liefdevolle stemmetje jouw leidraad gaat worden. Een raadgever waar je op mag vertrouwen.

 

Je intuïtie liegt niet.

 

Je ego stemmetje (dat keiharde gegil in je hoofd dat schreeuwerig is en onaardig) wil je veilig houden. Dat kan nuttig zijn als je in acuut gevaar bent. Maar verder is het alleen maar angst en bangmakerij. Het stopt je om te leven vanuit passie en vuur.

 

Je mag vertrouwen.

 

Je intuïtie zal je aanmoedigen. Ze geeft je vertrouwen en succes ervaringen. Ze is warm en praat zacht tegen je. Ze is altijd liefdevol en heeft het beste met je voor.

 

Leer luisteren naar je intuïtie!

 

Doe mee aan de 10 daagse Afstemmen op je intuïtie. Leer hoe jij altijd de juiste keuze kunt maken. Hoe jij liefde en geluk aantrekt. En hoe jij gaat opvoeden, genieten en leven vanuit de kern van wie jij echt bent.

Ik ga elke dag live in de besloten intuïtie groep om jou precies dat te leren en daarin te coachen.

Het is tijd om te helen en te gaan leven vanuit je hart.


«   »