Home » Geloof in jezelf

Geloof in jezelf

Gepubliceerd op 13 oktober 2018 10:30

Geloof in jezelf

Jij bent niet voor niks de ouder van je kind, Diep van binnen weet je dat best wel. Jouw kind heeft jou gekozen om zijn of haar ouder te zijn. Jij hebt lessen te geven en lessen te leren van hem of haar. Geloof in de waarheid van deze. 

Je hebt je misschien laten afleiden door wat je familie en vrienden je vertellen. Zij geven je goedbedoeld advies en daar kun je prima de dingen uit halen die bij jou en je kind passen. En hoe lief ze het ook bedoelen, uiteindelijk ben jij de ouder en ken jij jouw kind het beste. Jij kent elk geluidje, elke toon, elke houding en uiting van gedrag.

Laat je niet langer in de war brengen door woorden van buitenaf. Je mag volledig geloven en vertrouwen op je eigen gevoel.  Jouw gevoel is de intuïtie, de stem vanuit je hart. En daarin vind je altijd het juiste antwoord, de juiste oplossing en de juiste woorden.

 

Geloof in je kind

Jouw kind heeft jou gekozen. Jouw kinds ziel heeft zijn of haar eigen leven gekozen, de ouders gekozen om daarin zoveel mogelijk te leren van de lessen die voor die ziel belangrijk zijn in dit leven. Jouw kind is jouw spiegel, maar jij bent ook zijn of haar spiegel. Jullie mogen deze ouder-kind relatie samen ontdekken en ervaren. 


Let goed op hoe jouw kind doet, hoe het reageert, wat het zegt, hoe het in de omgang is enzovoort. Jouw kind laat alles zien, jij hoeft alleen maar te observeren en te voelen om daar op te kunnen reageren vanuit je hart. 
Geloof in je kind, vertrouw erop dat jouw kind ook zelf heel goed kan aangeven wat het nodig heeft. 


«   »