Home » Vertrouwen op wat je weet en voelt

Vertrouwen op wat je weet en voelt

Gepubliceerd op 15 oktober 2018 10:33

Vanuit je hart weet je alles

Kijk toen jij ouder werd van je kind had je alles al in je om vanuit je hart op te voeden en te leven. Toen jij geboren werd had jij ook alles al in je om vanuit je hart te leven. 

Laat het even staan wat er de afgelopen jaren is voorgevallen en gebeurd. Je hebt er van geleerd, het is een stukje van jou en dat is oké. Elke dag kun jij opnieuw kiezen voor je hart. Elke dag kun jij er voor kiezen om te leven en op te voeden vanuit je hart. Prima dat je je even hebt laten afleiden door andere hun mening en woorden. Dat was blijkbaar even nodig om te ervaren. Daar leer je van, daar mag je dankbaar voor zijn. 

Jouw hoofd, je ego gaat soms met je aan de haal. Ze wil je alleen maar veiligheid geven, dat is goed bedoeld maar niet leidend. Je ego weet niet dat er in je hart ook veiligheid zit. En jij mag dat gaan laten zien aan je ego. Door elke dag een beetje meer te luisteren naar je hart, ga je je elke dag sterker voelen vanuit je hart. Elke dag een beetje meer.

 

Vertrouwen op je eigen gevoel

Jouw intuïtie is feilloos. Jouw gevoel is feilloos. Het is alleen beïnvloed en vertroebeld door de gedachten in je hoofd. Het is zoals ruis op een telefoonlijn.  Ergens hoor je die stem wel, maar de ruis (je ego) overheerst. 

Vertrouw erop dat jouw moeder-gevoel altijd klopt. Dit is jouw oer instinct, jouw feilloze intuïtie. Leef vanuit liefde, niet vanuit angst.


«   »