Home » ► Tip van de week Ik mis mama armbandje

► Tip van de week Ik mis mama armbandje

Gepubliceerd op 22 oktober 2018 10:35

Vooral na de vakantie tijd is het best lastig om weer elke dag naar school te gaan. Weer het ritme in en in de structuur van lessen en leraren.  

 

Tijdens de vakantie is het natuurlijk heerlijk om gewoon vrij te zijn. Lekker relaxen, wat later naar bed en vooral vel quality time met mama. Een fijne knuffel, gezellig kletsen en samen leuke dingen doen is veel leuker dan op school zitten. Daarbij is het ook een tijd van bijkomen en je lichaam en geest laten uitrusten van de schoolweken. 

 

En dan is het weer tijd om naar school te gaan. 

 

Om het nou wat makkelijker te maken voor je kind, kunnen jullie samen een armbandje maken. Het kan een simpel elastiek zijn (niet te strak uiteraard) met een knoopje, maar mag ook een kralen armband zijn. Op het elastiek kun je een letter schrijven. Bijvoorbeeld de letter 'M' van mama. Vertel je kind dat als hij/zij dit armbandje draagt mama altijd dichtbij is. Je geeft het armbandje, waar je kind bij is,  een kus, een knuffel of welke vorm van liefde dan ook en geeft het armbandje aan je kind. Vertel dat op elk moment dat je kind je even mist, hij/zij aan het armbandje kan friemelen en direct is mama in je hartje. 

 

Je kan dit armbandje ook gebruiken als je kind gaat logeren, op schoolkamp gaat of als je zelf weg gaat.

 

Maak het voor jezelf en voor je kind wat makkelijker en just do it!


«   »