Home » Home retraite dag 4

Home retraite dag 4

Gepubliceerd op 3 november 2018 11:16

Zolang snapte ik het zelf niet. Ik moest het kunnen uitleggen. Er woorden aan geven. Het begrijpelijk maken voor mijn hersenpan.
 

Vandaag voelt het dat ik niks meer hoef uit te leggen. 
Ik hoef geen verantwoording af te dragen.
Niemand aan wie ik me moet bewijzen.

 

Take it or leave it.

 

Ik ben niet meer of minder. Jij bent niet meer of minder. Gelijk zijn we. Allemaal.

 

Met mijn handen op mijn hart voelen. Zoveel te vertellen, te delen. Geen woorden die het kunnen zeggen. De energie mag haar werk doen. Die heeft geen woorden van uitleg nodig.

 

Het is. Alles is. In vertrouwen.

Dag 4 is ook een dag om te lachen. Lachen om m'n eigen gestuntel om een in mijn ogen acceptabele selfie te maken 😂 na drie pogingen besloten dat dat er vandaag niet in zit, dus what you see is what you get.

Vanochtend in mijn besloten groep een live update gedaan. Best spannend, omdat ik nooit maar dan ook echt nooit zonder make up online ga. Al is het maar een mascara, maar dat blote billen gezicht kan niet zo naakt in beeld komen. Dat vind mijn ego tenminste. Vandaag dacht mijn hart daar anders over en dus ook een blote billen foto online 🙈

Tja het is allemaal oud wat naar boven komt tijdens deze retraite dagen. En ook dit is een oud stuk. De eeuwige onzekerheid en twijfel over mijn uiterlijk. Zucht...

Maar goed, dat mag geheeld worden vanuit mijn eigen hart.

Mooie dag lieve jij.


«   »