Home » ► Vision bord DIY

► Vision bord DIY

Gepubliceerd op 28 november 2018 09:47

Een vision bord maken is niet zo moeilijk of ingewikkeld als het soms wordt gezegd. Ik vind het heel fijn om dit soort borden te maken, omdat het me helpt meer helderheid te krijgen in wat ik graag wil. Heet geeft me een duidelijk doel waar ik naar wil streven en het helpt me dagelijks herinneren in waarom ik de dingen doe die ik doe. 

 

Ik maak deze vision bords al jaren en het blijft leuk om te doen. Lekker scheuren, knippen en plakken. Het zet de tijd even stil en ik voel me altijd lekker ontspannen tijdens zo'n vision moment. Daarbij is het super leuk om na een jaar je vision bord nog eens goed te bekijken en te zien wat je allemaal al waar hebt gemaakt. Werkt dus ook nog eens lekker motiverend.

 

Tijd dus om daar eens een tutorial over te maken waarin ik je stap voor stap laat zien hoe jij dit zelf thuis ook kunt doen en maken. 

 

Klik op de tutorial afbeelding en bekijk de stap voor stap video ♥ of KLIK HIER

 

Het resultaat van mijn vision bord na afloop van deze video. Genieten! Ik heb mijn vision bord bij mijn kleine altaartje staan, Wanneer ik even een stilte momentje neem, kan ik meteen mijn vision nog even met me meenemen in beeld & gedachten. Voor meer over mijn altaartje en ochtendritueel klik je HIER.


«   »