Home » Mulit Passionate zijn!

Mulit Passionate zijn!

Gepubliceerd op 1 december 2018 14:16

Nog maar één maandje en dan zit 2018 er al weer op! Time flies, tja dat doet het echt. Het lijkt nog maar kort geleden toen ik de happy new year mail verstuurde en posts plaatsten voor 2018. Maar goed, we gaan er nog een mooie maand van maken en het jaar mooi afsluiten.

Back to basic

Het is voor mij echt back to basic. Terug naar waar ik mee begonnen ben jaren geleden. Alleen dan in een nieuw en verbeterd jasje. Alle fails van de afgelopen jaren kan ik nu mee nemen en mezelf en mijn content verbeteren. Een fail is geen fail als je er van leert!

Maar goed, wat houdt dat nu in voor jou? Ik ga weer bloggen. Eigenlijk ben ik daar nooit helemaal mee gestopt maar ik ga het nu weer serieus oppakken. Dagelijks een blog op mijn site plaatsen. Meerdere keren per week video's plaatsen. En mijn creativiteit weer laten stromen. Ik zat zo vast in het 'hoe andere het doen, moet ik het ook doen' patroon dat ik er dood ongelukkig van werd. Gelukkig heb ik mijn ogen weer geopend en dankzij liefdevolle mensen in mijn omgeving durf ik weer te vertrouwen. 

Video's

De afgelopen jaren ontdekte ik het video's maken en dat sprak me aan. Ik ben het gaan gebruiken en maken voor mijn online trainingen en in besloten groepen. En door veel te doen en te oefenen voel ik mij er nu een stuk comfortabeler in. Ik had geen idee hoe leuk ik dit eigenlijk vond tot ik het niet meer deed. In oktober besloot ik mee te doen aan een bijzondere challenge, de Open your world challenge. Daarin ga je 30 dagen lang, elke dag, een korte video maken van jezelf en over jezelf. Ik ben mezelf aardig tegen gekomen tijdens deze challenge, maar het heeft me wel weer de fun gegeven van het video maken. 

Zo leuk vind het ik nu weer dat ik zelfs mijn YouTube kanaal nieuw leven heb ingeblazen. Jawel, deze introverte HSP'er maakt nu een weekvlog en video's over diverse onderwerpen. Natuurlijk zou ik het super leuk vinden als jij je abonneert op mijn kanaal (het is gratis!). Klik HIER voor mijn laatste weekvlog.

Multi Passionate zijn

Als ondernemer wordt er vaak tegen je gezegd dat je één ding moet doen en daar heel goed in moet zijn. Daarin moet je een expert zijn en dat ene ding is waar je jouw marketing, bedrijf, ideale klant, diensten op moet richten. 

Tja dat is altijd al een uitdaging voor mij geweest. Ik heb zoveel interesse en passies en ben in meerdere dingen een 'expert' te noemen, wat moet ik dan kiezen. Niet te doen kan ik je melden. Het is alsof ik moest kiezen tussen welk kind ik het leukste vind. 

Eerder dit jaar kwam ik aanraking met het concept Multi Potentialite. Dat ben je als je dus meerdere dingen leuk vindt, een ruime blik hebt en niet één ding kunt kiezen. Als je vele passies hebt en geïnteresseerd bent in meerdere dingen, meerdere hobby's hebt. Maar ook als je graag van het ene naar het andere hopt. Niet omdat je iets niet volhoudt, maar omdat dat andere dan ook zo leuk is om te gaan doen. Al met al, wil je er meer over weten KLIK DAN EVEN HIER voor een mooie TEDxTalk.

Er is niks mis met mij! Ik ben gewoon een mulit passionate women! 

Gedurende het afgelopen jaar is dat in mijn achterhoofd blijven zitten en langzaam aan begon dat vorm te krijgen. Voor mij stond november in het teken van loslaten. Loslaten van alles waarvan ik dacht dat ik het zo moest doen. Loslaten van alles wat ik had gedaan en waarvan ik dacht dat ik daarmee verder moest gaan. Pittig, maar nodig. Want nu kan ik veel helderder zien wat de bedoeling is.

En dan nu...

Ja en wat dan nu. Als eerste wil ik je bedanken dat je deze mail nog steeds aan het lezen is. Ik besef me dat het een aardige lap tekst aan het worden is voordat ik bij mijn punt kom ;-) het is wat het is.

Maar goed, en dan nu. Nu zie ik dat ik gewoon alles kan doen wat ik leuk vind. Hahaha ja zo simpel is het. Mijn hoofd dacht dat het niet mogelijk was. Maar mijn gevoel laat nu iets heel anders zien. Ik kan namelijk al mijn passies, interesses en ervaringen delen in mijn BLOGS EN VIDEO'S. En dus kies ik voor één ding! En kan ik alles delen! Waar ik namelijk heel goed in ben, en dat is schrijven en delen. Et voila. Mijn diensten zijn er nu op gericht om jou te voorzien van dat wat jij nodig hebt (er is dus ook niks mis met jou!) en kun jij nu lezen en bekijken waar jouw interesse(s) naar uit gaat. Allemaal onder één dakje....dat van mij :-)

LEUK LEUK LEUK NIEUWS VOOR JOU

Jij kunt dit allemaal op je gemakje bekijken op mijn website. Die is inmiddels helemaal aangepast (dat kan ik heel snel want mijn website aanpassen doe ik regelmatig en al jaren namelijk) en staat klaar voor jou.

Elke dag komt er een nieuwe blog of video online te staan!
Elke dag nieuwe content voor jou!
Elke dag genoeg om te lezen over wat jij leuk vindt!

Ik schrijf en deel over hsp zijn, gevoelige mama/kind zijn, over spiritualiteit, lifestyle (denk aan weekvlogs, glutenvrij, journallen) en recepten.
Oh ja en dagelijks staat er een mooie soul doodle online. 

NOG IETS LEUKS VOOR JOU

Ik ben zo blij dat jij de moeite hebt genomen om deze mail helemaal te lezen! WANT vandaag is de shop open gegaan. Ik hou van delen en dat doe ik ook in de shop. Ik plaats daar artikelen waarvan ik het gevoel heb 'Ja daar gaat iemand anders ook heel blij van worden'. Dus neem snel een kijkje. Ik ben reuze benieuwd wat jij van de blogs, video's en shop artikelen gaat vinden. Laat het mij gerust weten via de mail, pb (privé bericht op messenger) of dm (berichtje op instagram). Alles kan ♥ 

Voel jij je aangesproken tot alle onderwerpen die ik bespreek in mijn blogs of deel online en heb jij nu een vraag? Laat het mij weten in een reactie hieronder,  ik laat me ook graag inspireren door waar jij behoefte aan hebt!

Wens ik je nog een hele fijne dag en vergeet niet op al die leuke links te klikken in deze mail. 

 

VOLG MIJ OP -->>


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.