Home » 30 gezonde gewoontes voor lichaam, geest en ziel

e book 30 gezonde gewoontes voor lichaam, geest en ziel

"Zelfvertrouwen groeit niet aan bomen, maar jij kunt dit wel laten groeien in jezelf. Door stap voor stap in je leven dat te gaan doen waar jij zo naar verlangt. Laat het groeien, laat het ontstaan en laat het bloeien.

Je lichaam, geest en ziel zijn met elkaar verbonden en het ene kan niet zonder het ander. Wil je graag afvallen of fitter zijn, dan komt daar ook een mentaal stukje bij kijken. Wil jij je gedachten positiever maken, je blokkades opheffen of leren leven vanuit vertrouwen, dan komt daar ook een zielstuk en lichamelijk element bij kijken dat aandacht nodig heeft.  En zo mag je alle gebieden de aandacht geven die het nodig heeft, zodat jij kunt gaan groeien.

Zodat jij je leven stukje bij beetje kunt gaan veranderen zoals jij het voor ogen hebt."

30 GEZONDE GEWOONTES DIE JOUW LEVEN GAAN VERANDEREN
27 downloads

Hoi, ik ben Karin. Ik ben moeder, schrijfster, self made power vrouw en transformatie- en spirit life coach. Mijn leven was niet altijd rooskleurig en ik heb vele battles gestreden. Puur op wilskracht klom ik steeds weer omhoog uit diepe dalen. Ik raakte opgebrand, uitgeput en werd het slachtoffer van mijn eigen hoofd.

Tot ik ontdekte dat dit veel makkelijker kan en mag. Door mezelf te gaan verdiepen in persoonlijke- en spirituele ontwikkeling groeide ik als mens, als moeder en als vrouw. Het kleine meisje in mij vol angst, twijfel en onzekerheid had de overhand in mijn leven gekregen. Dankzij mijn ervaringen kan ik nu vele malen beter naar mijn lichaam luisteren, mijn geest in positieve zin inzetten en mijn zielsverlangens leven. Het kleine meisje loopt nu mee aan mijn hand en de sterke vrouw die ik nu ben heeft de verantwoordelijkheid op zich genomen.

Je hoeft niet te strijden, te vechten en te overleven in dit leven. Het mag makkelijk, leuk en gelukkig zijn. En het is mijn missie om jou te helpen, je aan te moedigen en te inspireren op jouw pad van transformatie en groei.

Meer OVER MIJ

Volg je mij al op social media