Home » ► Ho'oponopono gratis Masterclass

► Ho'oponopono gratis Masterclass

Gepubliceerd op 30 januari 2019 11:34

Ho'oponopono is een prachtige spiritueel vergevingsritueel waarmee je kunt loslaten en vergeven van dat wat niet meer bij jou hoort en past. Bekijk de masterclass video's en ga het voor jezelf eens uitproberen. Je zult verbaast zijn wat deze vier simpele zinnen aan wonderen, opgeloste ruzies en liefde voor jezelf je gaan geven. 

 

Het spijt me

Vergeef me alsjeblieft

Ik hou van je 

Dank je wel

 

Ik heb diverse trainingen, masterclass en zelfs een challenge gegeven in de afgelopen jaren, dus kijk ook even op mijn YouTube kanaal voor meer video's hierover.

Masterclass 25 maart 2017

Mini training 2 augustus 2018

Hoe kun je nu in hemelsnaam iemand vergeven die jou pijn en onrecht heeft aangedaan? Hoe kun je nou iets loslaten dat nog zoveel verdriet brengt in je hart? Hoe kun je nou jezelf vrij maken van al die boosheid en woede die nog in je lijf raast?
 
De afgelopen jaren heb ik me meer en meer verdiept hierin en één van de meest krachtige tools die ik heb ontdekt is het vergevingsritueel Ho'oponopono. Dit ritueel is eenvoudig en werkt op energie. Jouw energie om precies te zijn. Je hebt hier niemand voor nodig, alleen maar jezelf en de bereidwilligheid om de vier zinnen te gaan gebruiken.
 
De één merkt diezelfde dag nog een energetische shift op, de ander heeft langer nodig. Tijd is hierin niet belangrijk, het blijven gebruiken van de vier ritueel zinnen wel.
 
Het is niet zweverig of spiriwiri, het werkt gewoon op energie zoals alles op energie werkt. Bekijk de mini training en masterclass die ik in de afgelopen jaren heb gegeven en begin gewoon met beginnen.
 

DOWNLOAD HIERONDER GRATIS HET HO'OPONOPONO RITUEEL

Het spijt me
PDF – 467.0 KB 140 downloads

De genoemde trainingen en groepen in de video's zijn niet meer beschikbaar.


«   »