Home » ► Week intentie kaart 12-18 augustus

► Week intentie kaart 12-18 augustus

Gepubliceerd op 12 augustus 2019 08:55

De week intentie engelen kaart trek ik voor je om met je mee te nemen in de nieuwe week. In deze video vertel ik je meer over wat je met deze kaart kunt doen en wat de energie intentie voor de komende week is. Ook vertel ik je deze keer meer over de poortdagen van deze week op dinsdag en vrijdag.

Neem deze week de tijd om stil te staan bij wat er voor negatieve energie in jouw leven aanwezig is. Zijn dat bepaalde mensen, een situatie, een moment of heb je zelf nog ergens negatieve gevoelens bij?
Wat het ook is, sta er een moment bij stil en voel wat het met je doet.
Het belangrijkste is wat jij er mee wil doen. Het is jouw leven en hoe je het ook went of keert het is jouw verantwoordelijkheid er het mooiste van te maken.
Je kunt de ander, een situatie of iets buiten je niet veranderen, maar je kunt wel er zelf naar kijken en het veranderen. Bekijk het negatieve gevoel, de gedachten en/of emotie en laat het er zijn voor wat het is. Probeer het stukje voor stukje los te laten en alles is precies zoals het bedoelt is.

Klik HIER om de video te bekijken of hieronder ♥ 

Wil jij de inspiratie mail ontvangen, meld je dan aan en ontvang regelmatig praktische tips, persoonlijke verhalen en meer!

KLIK HIER OM AAN TE MELDEN


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.