Home » Week intentie kaart 26 augustus t/m 1 september | Spirit

Week intentie kaart 26 augustus t/m 1 september | Spirit

Gepubliceerd op 25 augustus 2019 16:00

Week intentie kaart 26 augustus - 1 september

De afgelopen maanden is er veel innerlijk werk gedaan. Dit heeft je veel doen laten inzien over jezelf, over de situatie waar je in zit en de mensen om heen. Maar het was ook een vermoeiende tijd, want het heeft je stukken laten zien die nog aangekeken mochten worden.

Weet dat dit alles nodig is geweest om je door te kunnen laten stromen naar de next level. Een level waarin jij jezelf beter hebt leren kennen en waarin jij oude gedachten en mensen die niet meer bij je passen hebt laten gaan. Hierdoor is er nu ruimte voor nieuwe energie.

 

Een energie die jou de liefde geeft die je verdient. De liefde voor jezelf met al je mooie, rauwe en donkere kanten. Alles mag gezien worden en er zijn. Er is geen enkele reden waarom jij nu niet de next level in kan stappen.

Geef jezelf de liefde en tijd die jij nodig hebt om de volgende stappen te kunnen gaan zetten. Deze week zullen de eerste tekenen al tevoorschijn gaan komen die jou laten zien dat je op je gevoel mag vertrouwen.

Heb je nog geen goed gevoel of voel je dat 'gut' feeling nog niet, beslis dan ook nog niks. Het zal allemaal komen op het juiste moment. Open je armen om de prachtige geschenken te ontvangen. Zowel de materialistische geschenken, als de gevoelsgeschenken en de hemelse geschenken. Alles is er voor jou.

Ik wens je een hele mooie week

 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.