Home » Blog & Vlog

Blog & Vlog

Ik ben een multi passionate women en heb dus vele interesses, passies en ideeën. Ik deel over Lifestyle, being Creative & Good Vood (nee dit is geen spellingsfoutje, maar staat voor Gluten Vrij 😉) Vrij zijn in je leven en genieten, dat is volgens mij de sleutel tot waar geluk. Have fun

Enjoy

Spirituele betekenis van veren en vogels

In deze blog vind je spirituele betekenissen over kleuren van veren en de vogels en hun spirituele betekenissen. Veren op een bijzondere plek of veren die je vaak tegen komt kunnen je een boodschap willen geven. Een boodschap van je engelen, beschermengelen, je gids of van een overleden dierbare. Als je er op gaat letten zal je merken dat je vaak een mooie boodschap krijgt die je net opdat moment ook nodig hebt.

Lees meer »

► Chocomelk maar dan anders

Vandaag een bijzonder makkelijk recept voor de koude avonden. Een chocolademelk die glutenvrij is, lactosevrij is, paleo proof is en zelfs vegan is. Benieuwd hoe dat deze chocomelk smaakt, bekijk de video en hieronder vind je het recept zodat je het eenvoudig zelf kunt maken.

Lees meer »

Engelen tekenen

Hoe weet je nu of dat je engelen bij je hebt en of ze bij je zijn. Ik wil je graag direct laten weten dat we allemaal engelen bij ons hebben. Jij dus ook! Al bij je geboorte en daarvoor heb je engelen bij je. Sommige zijn altijd bij je en andere komen naar je toe als je ze roept.

Lees meer »

Helende edelstenen voor kinderen

Sinds ik weet dat Robin (mijn zoon) gevoeliger is dan gemiddeld genomen, kan ik me beter verplaatsen in hem en in zijn belevingswereld. Wat voor mij heel normaal en gangbaar is, is dat voor hem niet. Wat op zich logisch is natuurlijk, aangezien hij nog jong is en nog weinig besef heeft van zijn gevoelens en emoties bijvoorbeeld. Het is voor hem gewoon zoals hij het op dat moment ervaart. Aan mij, als ouder, om daar goed naar te luisteren en naar te kijken. Want hij beleeft het zo, hij ervaart het zo en voor hem is het zo. 

Lees meer »

Engelen getallen

Overal om ons heen vinden we getallen. De meeste cijfers en getallen zien we enkel omdat ze functioneel zijn, getallen op de wekkerradio, je horloge of je bankafschrift. Maar getallen kunnen ook een betekenis hebben.

Lees meer »

Mulit Passionate zijn!

Nog maar één maandje en dan zit 2018 er al weer op! Time flies, tja dat doet het echt. Het lijkt nog maar kort geleden toen ik de happy new year mail verstuurde en posts plaatsten voor 2018. Maar goed, we gaan er nog een mooie maand van maken en het jaar mooi afsluiten.Back to basicHet is voor mij echt back to basic. Terug naar waar ik mee begonnen ben jaren geleden. Alleen dan in een nieuw en verbeterd jasje. Alle fails van de afgelopen jaren kan ik nu mee nemen en mezelf en mijn content verbeteren. Een fail is geen fail als je er van leert!

Lees meer »

Labradoriet en Tijgeroog

Ik ben dol op edelstenen en de energie die ze geven. De kleuren en vormen zijn allemaal uniek en bijzonder mooi. Vandaag vertel ik je meer over twee hele mooie stenen, de Labradoriet en Tijgeroog. Ik ben geen edelsteen expert, maar wel een enorme liefhebber. 

Lees meer »

► Vision bord DIY

Een vision bord maken is niet zo moeilijk of ingewikkeld als het soms wordt gezegd. Ik vind het heel fijn om dit soort borden te maken, omdat het me helpt meer helderheid te krijgen in wat ik graag wil. Heet geeft me een duidelijk doel waar ik naar wil streven en het helpt me dagelijks herinneren in waarom ik de dingen doe die ik doe. 

Lees meer »

Engelen en gidsen, wat is het verschil?

Engelen, gidsen en geesten worden vaak als dezelfde ‘wezens’ gezien. Naar mijn mening is dit niet het geval. Ze zijn wel degelijk anders en onderscheiden zich van elkaar. Er is een verschil tussen deze wezens, ze hebben ieder hun eigen kracht en energie. 

Lees meer »

Low budget Advent kalender Kind DIY

Vorig jaar heb ik voor het eerst zelf een advent kalander gemaakt voor mijn zoon Robin. Omdat hij te oud werd voor Sinterklaas en zijn schoen zetten niet echt meer zijn ding was. Hij voelde zich daar eigenlijk te oud voor (tja pubers hebben dat), maar hij wilde wel graag een cadeautje. En daar zag ik een mooie gelegenheid om hem eens lekker te verrassen en te verwennen. Het was een groot succes en hij genoot er van om elke dag een klein cadeautje uit te pakken. Waar de chocolade advent kalanders nog wel eens vergeten werden, werd deze geen dag overgeslagen.

Lees meer »

Purpuz Planner 2019

Ik ben dol op lijstjes maken, mijn agenda inplannen en journallen. Ik heb het ook nodig om overzicht te houden, want anders word het een chaos in mijn hoofd. Dat werkt zich natuurlijk weer uit in mijn leven, want chaos in mijn hoofd betekent voor mij onduidelijkheid, verwarring en ik vergeet wat ik nu eigenlijk wilde doen. Daarom heb ik elk jaar een agenda en talloze notitieboekjes. Maar een goede en praktische agenda vinden is nog best lastig. 

Lees meer »

► Edelstenen, de gouden driehoek

In deze video vertel ik je meer over de gouden driehoek; bergkristal, rozenkwarts en de amethist. Wat kunnen deze stenen voor je doen, welke aartsengel past bij de stenen, op welke chakra's werken ze en hoe kun je ze ontladen en opladen.

Lees meer »

Contact maken met engelen

Waarom doen we toch zo raar als het over Engelen gaat? Er lijkt nog altijd een soort van taboe op te liggen, die naar mijn mening helemaal niet nodig is. Of je in engelen gelooft, in God of in iets anders, het zou niet uit moeten maken. In mijn vorige blog/vlog deelde ik hier al wat meer over. En in deze blog help ik je graag op weg om meer in contact te komen met je team van engelen.

Lees meer »

► De slingers hangen nog | Weekvlog #1

Ik maak nu zo'n drie jaar video's. Dat is iets wat ik met vallen en opstaan heb geleerd te doen, want dit is niet iets wat voor mij heel natuurlijk aanvoelde. Inmiddels gaat het me steeds makkelijker af en heb ik sterk het gevoel dit meer te willen doen en delen. In de video's die ik deel wil ik mijn liefde voor spiritualiteit delen en het leven vanuit je intuïtie met hart & ziel verspreiden. We mogen gehoord en gezien worden!

Lees meer »

Home retraite dag 4

Vandaag voelt het dat ik niks meer hoef uit te leggen. Ik hoef geen verantwoording af te dragen.Niemand aan wie ik me moet bewijzen.

Lees meer »

Home retraite dag 3

Dag 3 en de dag start met fluisteringen uit mijn hart. Alles is er al. Geloof en vertrouw ook als je het niet ziet. Juist als je het niet ziet. Niet eerst hoeven te zien, maar gewoon vanuit een geloof. De puzzelstukjes vallen vanzelf in elkaar.

Lees meer »

Home retraite dag 2

Vandaag is een dag van mijn angst recht in de ogen aankijken. Pijnlijk. Verdrietig. Nodig om dit patroon te doorbreken. Het past me niet, het voelt onbehaaglijk en zwaar.

Lees meer »

Home retraite dag 1

Vandaag een dag van bijkomen. Oude herinneringen komen voorbij, in stilte zitten en zijn. Mijn katten die bij me komen liggen en me helpen te ontspannen. Ze helpen me in het moment te blijven.

Lees meer »

Een bijzondere dag

Vandaag een bijzondere dag. Want ik ga opnieuw de Baarmoeder rite inwijding ontvangen. Een liefdevolle munay ki inwijding die ik al eerder heb mogen ontvangen. Maar deze keer wil ik ook graag leren hoe ik deze door mag gaan geven aan andere vrouwen, zodat de liefde verspreid gaat worden.

Lees meer »

► Essentiele tool voor alle mama's

Die oneindige zoektocht naar een leuk agenda die ook handig is, het juiste formaat heeft, de juiste tekst grootte, je juiste inhoudsindeling enzovoort. Het is een hele zoektocht om een agenda te vinden die aan alle eisen voldoet.

Lees meer »

Die speciale gave die alleen jij hebt

Jij hebt hier iets bijzonders te brengen. Je bent op deze aarde met een reden, zoals iedereen dat is. Maar jij hebt iets wat niemand heeft. Jij bent namelijk uniek. Er is niemand zoals jij bent. Er is niemand die jouw leven leeft en heeft ervaren zoals jij dat doet. Jij bent hierin uniek. Een unieke persoon, een unieke individu, een uniek mens. Juist jij bent de moeder (of vader) van jouw kind. Juist jij bent de vrouw (of man) die je bent.Juist jij hebt gekozen voor dit leven, jouw leven.Er is geen tweede jij. Er is er maar één van jou.

Lees meer »

Choose your battles wisely

Ik zie ouders die elke dag aan het ruzie maken zijn met hun kind. Ik zie kinderen die elke dag aan het vechten zijn met hun ouders. De tip die ik je nu geef, is er eentje die jullie leven gaat veranderen.Kies je gevechten wijs.Wil jij echt om elke scheet je kind straf geven. Wil jij echt de hele dag bezig zijn met boos zijn, geïrriteerd zijn en gestrest zijn? Nee, dat lijkt mij ook niet. Waarom ga je dan de hele dag alle battles aan. Vanaf nu bepaal je drie regels die jij het aller belangrijkste vindt. En deze drie regels zijn de moeite waard om je kind hierop te attenderen (niet vechten!). Al het andere laat je voor wat het is. Dat gaat inhouden dat jij zelf de afwas doet, dat jij zelf de schoenen netjes weg zet en de jassen ophangt. Dat gaat inhouden dat je soms zal moeten slikken. Herinner jezelf er aan dat dit de afspraak met jezelf is. Je stelt je hierop in. Dit is wat het is. Jou drie belangrijkste regels zijn degene waar je je op focust. Het andere komt later wel. Wanneer je kind namelijk deze drie regels begrijpt en volgt, kun je nieuwe regels de focus geven. Maar niet meer dan drie regels tegelijk.

Lees meer »

Vertrouw jij niet meer op je gevoel?

Vertrouw jij niet meer op je eigen gevoel, omdat het je al zo vaak in de steek gelaten heeft?Heb jij al zo vaak verkeerde beslissingen genomen waardoor je in vervelende situaties kwam?Denk jij dat je maar beter naar je verstand kan luisteren, omdat je hart inmiddels zwaar verwond is?

Lees meer »

Gewoontes en verslavingen

Verslaafd zijn aan een sigaret, aan eten, aan een joint, aan een wijntje. Je hersenen hebben dit gelinkt aan een gevoel. En dat gevoel werkt verslavend. Daarbij zit er een ingrediënt in dat verslavend werkt en je er alleen maar meer van wilt.

Lees meer »

De 7 mensen die het dichtste bij jou staan. Zij laten zien wie jij bent.

Ken je dat gevoel van niet goed genoeg voelen? Net niet goed genoeg zijn om er bij te horen. Misschien kan je je nog wel herinneren dat je op school eigenlijk nergens echt bij hoorde. Geen groepje was echt waar jij je helemaal op je gemak voelde. Gelukkig kon jij je goed aanpassen en lukte het je om aansluiting te vinden. Zodat je in ieder geval een groep om je heen had.

Lees meer »

Andere interessante blogs

Rinske Huisman

Tijdens de zwangerschap van haar eerste kindje eind 2013, begonnen de herinneringen uit haar verleden naar boven te komen. Door de verandering in haar hormoonhuishouding  werd haar sluimerende depressie versterkt. Ze worstelde lange tijd met sombere en negatieve gevoelens en gedachten tot ze er geen controle meer over had. 

Op het dieptepunt raakte Rinske zich zelf kwijt, waardoor ze haar gezin bijna verloor. Dat was haar keerpunt en ze besloot om hulp te zoeken. Na twee jaar vechten, praten en veel verdriet kwam er licht aan het einde van de tunnel. 

Nu is ze begonnen met haar blog waarin zij haar verhaal deelt om andere te steunen en te inspireren. Ze wil de taboe rondom depressiviteit doorbreken,  in het licht zetten en bespreekbaar maken.