Home » Blog & Vlog

Blog & Vlog

Blog en vlog over lifestyle, glutenvrij eten en leven en veel good vibes onderwerpen waar jij blij van wordt. Ik deel over mijn leven als alleenstaande moeder, over hoe ik glutenvrij eet en leef en mijn best doe om het mooiste uit mijn leven te halen.

Enjoy

Ben jij een #girlboss?!

De definitie van een #girlboss; "Een #girlboss is iemand die de baas is over haar eigen leven. Ze krijgt wat ze wil omdat ze ervoor werkt. Als #girlboss neem je de leiding en aanvaard je de verantwoordelijkheid. Je bent een vechter - je weet wanneer je klappen moet uitdelen en wanneer je moet mee bewegen. Soms lap je de regels aan je laars, soms accepteer je ze, maar altijd op je eigen voorwaarden. Je hebt een doel voor ogen, maar je wilt ook wat plezier onderweg. Je slaat eerlijkheid hoger aan dan perfectie. Je stelt vragen....Je bent een badass. - Sophia Amoruso"

Lees meer »

Mama engel naast mijn zijde

Na wederom een dag waarin mijn lichaam pijn had, veel pijn kon ik eigenlijk niet meer. Hoe moet ik dit in vredesnaam doen. Na één dag voelde ik me zo moe en op, hoe kon ik nog twee dagen door. Het liefst zou ik me verstoppen in een grotje en in winterslaap gaan. Ik had het zwaar.

Lees meer »

► Productief dagje & lekker relaxen | Vlog 14

Van heel productief zijn naar lekker relaxen op zondag. Een fijne week waarin ik een leuke valentijn video opneem, op zoek ga naar een oplossing voor mijn zere voeten issue en leer luisteren naar mijn overprikkelde lichaam. Een nieuwe weekvlog staat voor je klaar ♥

Lees meer »

Kamille thee

Heb je weleens Kamille thee gedronken? Misschien heb je het weleens als tip gekregen dat je kamille thee moest drinken toen je grieperig was of slecht sliep. Kamille thee is naast een lekkere kop thee ook goed voor je gezondheid. Lees verder en ontdek de helende kracht van kamille.

Lees meer »

Liefdevol ontbijt

Een makkelijk en gezond ontbijt voor jezelf of voor degene die je lief vindt. Lekker op de zondagochtend, voor valentijn of moederdag. Geniet ervan en hope you enjoy!

Lees meer »

► Overnight oats - 3 ways

Overnight oats zijn een heerlijk en makkelijke manier om gezond te ontbijten. Je maakt het de avond van te voren en 's morgens kun je het zo uit de koelkast pakken en eten. Als dat niet makkelijk is dan weet ik het ook niet meer.

Lees meer »

► Ho'oponopono gratis Masterclass

Ho'oponopono is een prachtige spiritueel vergevingsritueel waarmee je kunt loslaten en vergeven van dat wat niet meer bij jou hoort en past. Bekijk de masterclass video's en ga het voor jezelf eens uitproberen. Je zult verbaast zijn wat deze vier simpele zinnen aan wonderen, opgeloste ruzies en liefde voor jezelf je gaan geven. 

Lees meer »

Rooibos thee

Rooibos thee, een mega populaire theesoort die steeds meer gedronken en gewaardeerd wordt. Naast de heerlijke smaak is ook de kleur aantrekkelijk om te zien. Rooibos is afkomstig van de Afrikaanse plant Aspalathus Linearis. Deze struik groeit in de omgeving van de Cederberg en wordt gekweekt voor ons verwarmende kopje thee.

Lees meer »

Makkelijk avondeten - verrassend glutenvrij

Tijdens de zoektocht in je glutenvrije bestaan ga je veel ingrediënten lijsten lezen. Want helaas zit er in veel producten gluten waar je eerder geen weet van had. Maar gelukkig zijn er ook 'gewone' producten die geen gluten bevatten. Ik ga er een aantal met je delen waarvan je veel plezier gaat hebben. Natuurlijk moet je zelf altijd nog even de ingrediënten scannen, want fabrikanten willen nog wel eens de samenstelling veranderen. 

Lees meer »

Winter doodles - step by step

Leuke en makkelijke winter doodles die je kunt gebruiken in je bullet journal, agenda, dagboek of planner.  Met behulp van de overzichtelijke step by step afbeeldingen teken je ze gemakkelijk na en kun je er eenvoudig je eigen draai aan geven. 

Lees meer »

Genieten van dit prachtige uitzicht

De afgelopen maanden was het een chaos in mijn hoofd en zoals ze dan zeggen dan is het vaak ook een chaos in je hoofd. Helaas waar, want wat een drukte in mijn hoofd. Het leek wel een drukke avondspits maar dan de hele dag door. 

Lees meer »

► Met ups en downs de week door | Vlog #8

Voornamelijk goede vibes deze week, rennen naar mijn afspraken en genieten van lekker eten met mijn ventje. Shit & sparkles, oftewel ups en downs. Het hoort er allemaal bij en ik laat je eerlijk zien dat het er gewoon mag zijn. It's oke babe ♥

Lees meer »

Chips - verrassend gluten vrij

Tijdens de zoektocht in je glutenvrije bestaan ga je veel ingrediënten lijsten lezen. Want helaas zit er in veel producten gluten waar je eerder geen weet van had. Maar gelukkig zijn er ook 'gewone' producten die geen gluten bevatten. Ik ga er een aantal met je delen waarvan je veel plezier gaat hebben. Natuurlijk moet je zelf altijd nog even de ingrediënten scannen, want fabrikanten willen nog wel eens de samenstelling veranderen. 

Lees meer »

► Vlog #6 Shit & Sparkles

Een nieuw jaar, de beste wensen nog trouwens ;-), en natuurlijk gaat het leven dan gewoon verder waar het gebleven is. Life is good! Laat me weten wat je van de nieuwe stijl vlog vindt in de comments, wel aardig blijven hé.

Lees meer »

Appelflappen glutenvrij

Heerlijke appelflappen voor op een feestje of als er visite komt, maar dan wel glutenvrij natuurlijk. Ook voor niet glutenvrije eters zijn ze heerlijk. In vriezen kan natuurlijk ook, zo heb je altijd iets lekkers paraat.

Lees meer »

Dag oud jaar

De laatste dag van het jaar. De laatste dag van dit jaar, van 2018. Een jaar dat niet keer terug komt. Dagen die niet meer zullen gebeuren maar geweest zijn.

Lees meer »

What I eat in a day | Glutenvrij voor mij

En dan moet je elke dag glutenvrij eten, maar wat eet je dan? Ik vond het al lastig om te bedenken wat ik elke dag moet eten, laat staan als het ook nog glutenvrij moet zijn. Gelukkig kwam ik er al snel achter at er nog best veel producten glutenvrij zijn, naast alle tegenvallers. Want wat zit er veel gluten in producten. Vleeswaren, soep, bouillon blokjes, knakworstjes enzovoort, allemaal met gluten. Na een paar maanden besloot ik om te gaan kijken naar wat er wel allemaal eetbaar is voor mij en dat was een feestje. Nog steeds krijg ik een dikke glimlach op mijn gezicht als ik weer iets ontdek dat en lekker is en glutenvrij is!

Lees meer »

Januari 2019 | Journal with me

Mijn eerste bullet journal maand spread die ik voor je film, ik vind het super spannend! Ik laat je de start van de maand zien en de wekelijkse lay out. Heb jij een spread die je wilt delen, tag mij dan op instagram met #doodlewithkarin

Lees meer »

Glutenvrij Gourmetten

Gezellig gourmetten met de feestdagen of gewoon omdat het gezellig is, ik hou er van! Maar helaas is dat (tot een week geleden) nog nooit geweest zonder buikpijn. Stokbrood, sausjes, salades en vlees. Er zitten allemaal gluten in en ik dacht dat gourmetten nooit meer zou zijn wat het ooit was. Na een aantal mislukte pogingen is het dan nu echt gelukt!

Lees meer »

Spirituele betekenis van veren en vogels

In deze blog vind je spirituele betekenissen over kleuren van veren en de vogels en hun spirituele betekenissen. Veren op een bijzondere plek of veren die je vaak tegen komt kunnen je een boodschap willen geven. Een boodschap van je engelen, beschermengelen, je gids of van een overleden dierbare. Als je er op gaat letten zal je merken dat je vaak een mooie boodschap krijgt die je net opdat moment ook nodig hebt.

Lees meer »

► Chocomelk maar dan anders

Vandaag een bijzonder makkelijk recept voor de koude avonden. Een chocolademelk die glutenvrij is, lactosevrij is, paleo proof is en zelfs vegan is. Benieuwd hoe dat deze chocomelk smaakt, bekijk de video en hieronder vind je het recept zodat je het eenvoudig zelf kunt maken.

Lees meer »

Engelen tekenen

Hoe weet je nu of dat je engelen bij je hebt en of ze bij je zijn. Ik wil je graag direct laten weten dat we allemaal engelen bij ons hebben. Jij dus ook! Al bij je geboorte en daarvoor heb je engelen bij je. Sommige zijn altijd bij je en andere komen naar je toe als je ze roept.

Lees meer »

Helende edelstenen voor kinderen

Sinds ik weet dat Robin (mijn zoon) gevoeliger is dan gemiddeld genomen, kan ik me beter verplaatsen in hem en in zijn belevingswereld. Wat voor mij heel normaal en gangbaar is, is dat voor hem niet. Wat op zich logisch is natuurlijk, aangezien hij nog jong is en nog weinig besef heeft van zijn gevoelens en emoties bijvoorbeeld. Het is voor hem gewoon zoals hij het op dat moment ervaart. Aan mij, als ouder, om daar goed naar te luisteren en naar te kijken. Want hij beleeft het zo, hij ervaart het zo en voor hem is het zo. 

Lees meer »

Engelen getallen

Overal om ons heen vinden we getallen. De meeste cijfers en getallen zien we enkel omdat ze functioneel zijn, getallen op de wekkerradio, je horloge of je bankafschrift. Maar getallen kunnen ook een betekenis hebben.

Lees meer »

Mulit Passionate zijn!

Nog maar één maandje en dan zit 2018 er al weer op! Time flies, tja dat doet het echt. Het lijkt nog maar kort geleden toen ik de happy new year mail verstuurde en posts plaatsten voor 2018. Maar goed, we gaan er nog een mooie maand van maken en het jaar mooi afsluiten.Back to basicHet is voor mij echt back to basic. Terug naar waar ik mee begonnen ben jaren geleden. Alleen dan in een nieuw en verbeterd jasje. Alle fails van de afgelopen jaren kan ik nu mee nemen en mezelf en mijn content verbeteren. Een fail is geen fail als je er van leert!

Lees meer »

Labradoriet en Tijgeroog

Ik ben dol op edelstenen en de energie die ze geven. De kleuren en vormen zijn allemaal uniek en bijzonder mooi. Vandaag vertel ik je meer over twee hele mooie stenen, de Labradoriet en Tijgeroog. Ik ben geen edelsteen expert, maar wel een enorme liefhebber. 

Lees meer »

Andere interessante blogs

Rinske Huisman

Tijdens de zwangerschap van haar eerste kindje eind 2013, begonnen de herinneringen uit haar verleden naar boven te komen. Door de verandering in haar hormoonhuishouding  werd haar sluimerende depressie versterkt. Ze worstelde lange tijd met sombere en negatieve gevoelens en gedachten tot ze er geen controle meer over had. 

Op het dieptepunt raakte Rinske zich zelf kwijt, waardoor ze haar gezin bijna verloor. Dat was haar keerpunt en ze besloot om hulp te zoeken. Na twee jaar vechten, praten en veel verdriet kwam er licht aan het einde van de tunnel. 

Nu is ze begonnen met haar blog waarin zij haar verhaal deelt om andere te steunen en te inspireren. Ze wil de taboe rondom depressiviteit doorbreken,  in het licht zetten en bespreekbaar maken.