Home » Blog & Vlog » Daily doodle

Soul doodle

Wat is een soul doodle? 

Wil jij een persoonlijke soul doodle ontvangen, dat kan! Dit is een op jouw afgestemde ziels tekening die op een diepere laag energie geeft en heeft. Je ontvangt de tekening inclusief een persoonlijke boodschap van mij. Daarbij een uitleg van de symboliek van de tekening en wat ze bij jou onder de aandacht wil brengen.

 

Het is ook mogelijk om een persoonlijk afgestemde voor je kind(eren) aan te vragen. Je kind is 10 jaar of jonger, kinderen ouder dan tien jaar kunnen zelf toestemming geven. Vraag aan je kind of hij/zij deze doodle wilt ontvangen. Met de soul doodle krijg je meer inzicht in de beleving van je kind en wat er aandacht mag krijgen. Vermeld in je bestelling duidelijk de voor- en achternaam van je kind en geboortedatum.

Stuur een mail naar contact.karinschrijver@gmail.com met daarin je voor,- en achternaam, adres, woonplaats en je mailadres. Ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op om je bestelling aan te nemen.

 

Zodra ik je bestelling heb aangenomen, ontvang je de doodle binnen vijf werkdagen in je brievenbus


"Vandaag mijn eigen soul doodle ontvangen van Karin. Het zag er al super mooi en netjes uit toen ik de envelop openmaakte. Als eerste viel er een zakje heerlijk kamille thee uit, superlief! Mijn doodle is echt prachtig geworden. Erg mooi getekend met mooie duidelijke symbolen en kleuren. Maar toen 't beste: Karin heeft heel duidelijke uitleg bij elk gedeelte van mijn doodle gegeven. En t speciaalste: het was een feest van herkenning. Ze benoemde precies hoe ik nu in t leven staat. Ik stuurde haar al een berichtje, het is echt spot on! Ben er superblij mee. Lieve Karin, dank je wel!"

- Mirjam

"Gisteren een prachtige persoonlijke soul doodle van Karin mogen ontvangen. Wat is 'ie mooi geworden en wat een feest van herkenning bij de uitgebreide uitleg van de symbolen en dan nog als extraatje een heerlijke zakje kamille thee! Echt superblij mee, hartstikke bedankt lieve Karin. "

-Tineke


De soul doodles op deze pagina zijn openbaar gedeelde doodles. De doodles die persoonlijk zijn afgestemd worden niet openbaar geplaatst.