Home » Happy Mind

Mind

Combineer het goed voor je lichaam zorgen met persoonlijke coaching voor je mind

en het leven van je dromen ligt binnen handbereik.

Met de healthy lifestyle programma's werk je aan een gezond eetpatroon en behaal jij je lichamelijke doelen. Maar soms is er meer nodig dan alleen goede voeding nemen en gezonde richtlijnen volgen. Vaak zit er achter het goed voor jezelf zorgen een blokkade die jou er van weerhoudt om nu echt door te pakken en jouw doel te behalen. 

 

Met behulp van persoonlijke coaching help ik je om te achterhalen wat het nu is dat jou tegen houdt en wat jou stopt om door te gaan. Er is altijd een verklaarbare reden en een uitleg, het waarom mag zichtbaar worden zodat jij echt verder kunt met het leven waar jij van droomt. Aan de slag gaan met jouw gedachten en spirit. Hoe fijn zou het zijn als jij lekker in je vel zit en volop kunt gaan genieten van jouw leven. 

 

Ben jij toe aan persoonlijke coaching, ik ontmoet je graag. 

 

Jouw doel wordt ons doel!

 

Inspiratie Gesprek

Tijdens een gesprek geef ik je tips en (voedings)advies en kun jij je vragen stellen. Samen bekijken we wat de volgende stap voor jou is en wat jij nu kunt doen om je doel te behalen. Een inspirerend gesprek waarna jij met energie aan je doelen gaat werken ♥ 

Dagdeel Boost

We zoeken samen de natuur op om volledig ontspannen te bespreken waar jou blokkades liggen en wat jij nodig hebt om deze te doorbreken. De natuur geeft je zoveel tekenen en inzichten waarmee jij aan de slag kunt.