Home » Business Babes

Team Dreamlife

Droom jij van vrijheid? Droom jij van je eigen tijd indelen en werken wanneer jij dat wil? Wil jij je zelf bepalen wanneer je vakantie neemt, thuis bij je kind(eren) kunnen blijven als ze ziek zijn en genieten van je eigen business en successen. Ben jij ook een doorzetter en begrijp jij dat een eigen business jouw constante inzet nodig heeft. 


Dan nodig ik jou uit om mijn team te komen versterken. 
 je eigen tijd indelen en je eigen uren bepalen
 werken waar jij wilt
 in een gezellig team waar jij gezien wordt
❤ ruimte voor jouw ideeën en inbreng
 mensen begeleiden en coachen om hun healthy doelen te bereiken

 jij hebt affiniteit met gezonde voeding en wilt daar graag mensen in begeleiden en ondersteunen

 

Jij krijgt alle ruimte om jezelf te ontwikkelen en ik begeleid je persoonlijk om te groeien binnen ons team. Samen staan we sterk en helpen, motiveren en inspireren we elkaar.

Laat het me weten via een pb of mail (contact.karinschrijver@gmail.com)  en stuur mij jouw motivatie. En wie weet zitten we dan binnenkort samen aan de keukentafel voor jouw kickoff!

Stel je voor dat jij werkelijk je baan op kunt zeggen of naast je baan een toffe eigen business op kunt zetten. Waar je plezier uit haalt en waar je volop van geniet. Elke dag word ik enthousiast wakker en ben ik blij dat ik aan het werk mag. Ik heb zoveel plezier met de leuke gesprekken online, dat is echt genieten. Ook mijn klanten die wat meer moeite hebben met een gezonde levensstijl ontwikkelen groeien elke dag meer en meer. Ze durven voor zich zelf te kiezen en leren stap voor stap om goed voor zichzelf te zorgen.

 

Het is zoveel meer dan alleen een praatje met elkaar maken. Het is een verandering die je in levens maakt, een verandering die je klanten maken in hun leven. Ze worden zelfverzekerder, krijgen meer zelfvertrouwen en beginnen weer te stralen. 

 

It's MAGIC 

 

En jij kunt daar deel van uit maken. Deel uit maken van het grootste team van Nederland, van power vrouwen die allemaal hun eigen business runnen en elkaar steunen en motiveren. Samen werken is onze grootste kracht. Teamwork makes the dream work ♥.

Je krijgt gratis online trainingen, je leert van de beste en wordt aangemoedigd door jouw team. Daarin heb je alle ruimte om jezelf op je eigen tempo te ontwikkelen en te groeien in jouw business. Je gaat stappen maken die je eerder niet durfde te maken, je gaat nieuwe vriendinnen maken en je gaat magie voor je ogen zien gebeuren. 

Daarbij ga je volledig werken vanuit je eigen huis, wanneer het jou uitkomt en kun jij een inkomen voor jezelf verdienen. Jij hebt tijd voor je kind(eren), voor je sociale contacten en voor jouw dromen. Make it happen!

De keuze is aan jou....Are you in? Laat het me weten en stuur een mail naar contact.karinschrijver@gmail.com. Dan zorg ik dat jij ons vrijblijvende informatie webinar kunt bekijken en praten we verder over jouw toekomst.