Home » Healthy Lifestyle

Healthy Lifestyle

Gezonder willen eten, afvallen of aankomen, meer energie en dat graag op een gezonde, verantwoorde manier om een gezonde lifestyle te ontwikkelen.

SAY YES!

Leef je leven vol geluk en feel good!

Start nu!

 

 

• Online coaching

• E book met 90 dagen ondersteuning

• Toegang tot besloten Facebook groepen voor support en heel veel recepten

• Persoonlijke coaching  en begeleiding

 

Wil jij graag een gezonde manier van eten aanleren, afvallen, aankomen of meer energie stuur mij een mail contact.karinschrijver@gmail.com 

en ik neem vrijblijvend contact met je op.

De producten die we ter ondersteuning gebruiken zijn 100% natuurlijk, ze zijn glutenvrij, lactosevrij en vrij van geraffineerde suiker. 

Velen van ons proberen elke dag gezond te eten en we weten allemaal dat dit niet altijd even gemakkelijk is. Met zijn 30 soorten groente en fruit kan je, elke dag weer, dicht het gat tussen wat je eet en wat je zou moeten eten.

Haal meer uit je leven!

 

Wanneer je je echt goed wilt voelen, heeft je lichaam een breed assortiment aan waardevolle voedingsstoffen nodig. Dus moet je, om je krachtig te voelen, een uitgebalanceerd voedingspatroon volgen inclusief een gevarieerde selectie aan vers fruit en groenten.

Omdat dit niet gemakkelijk dagelijks te doen is, heeft ons programma de beste delen van 30 soorten fruit, groenten en bessen in capsulevorm geconcentreerd. Jekrijgt nu alle voordelen uit waardevolle plantenstoffen, vitaminen en mineralen. Je zult ook optimaal voorzien worden van krachtige antioxidanten, die belangrijk zijn voor je welzijn.

Waarom het niet proberen? Contact opnemen of klik op onderstaande afbeeldingen voor meer informatie.