Home » Healthy Mind » Healthy Beauties

Healthy Beauties

  

Gezonde voeding en daarbij voldoende bewegen. Ga jij de uitdaging aan?

Mail dan naar contact.karinschrijver@gmail.com en vraag naar de mogelijkheden.

Afvallen of aankomen, meer energie en daarbij op een gezonde manier een gezonde lifestyle krijgen.

Say YES!

 

"Ik had al ongeveer 18 jaar last van pds (prikkelbaar darmsyndroom), wat veel buikpijn veroorzaakte en schade heeft veroorzaakt aan mijn darmen. Altijd een opgeblazen buik, dagelijkse buikpijn, moe, overgewicht en uiteindelijk een glutenallergie.
Sinds ik een gezonde levensstijl volg is mijn lichaam zoveel veranderd. Ik heb nu geen buikklachten meer en kan zonder buikpijn door het leven. Geen opgeblazen buik meer, geen buikpijn en meer energie. Ik eet nog wel glutenvrij, omdat de schade aan mijn darmen zich (nog) niet hersteld heeft. Maar ik voel aan mijn lichaam dat ik op de goede weg ben. Een bijkomend voordeel is dat ik de afgelopen maanden ook nog eens 7 kilo ben afgevallen! Alleen maar door gezondere en natuurlijkere voeding te eten en een gezonde levensstijl te volgen.

En dit deel ik graag met jou! Ik dacht dat het altijd zo zou zijn en dit was mijn 'normaal' geworden. Maar nu weet ik dat het ook anders kan en ik ben blij dat ik deze kans nu heb aangepakt om ook vanuit mijn eigen ervaring een gezonde levensstijl met je te delen.

Wil jij ook afvallen, of juist aankomen, of meer energie hebben of heb je een andere reden om een gezonde levensstijl te willen volgen, laat het me weten ik vertel je graag meer over hoe ik je kan helpen ♥."

Liefs Karin

 

We hebben verschillende programma's beschikbaar, vraag gerust naar de mogelijkheden. 

www.facebook.com/karinschrijvercoach

 

 

#newbodyproject #healthylifestyle #dreamlife

 

Linda bereikte dit resultaat al na DRIE WEKEN mee doen aan het programma!

Je krijgt bij het programma altijd:

• Online coaching

• E book met weekschema's voor de eerste maand, recepten en ondersteuning

• Toegang tot besloten Facebook groepen voor support en heel veel recepten

• Toegang tot besloten Facebook groep Healthy Beauties voor persoonlijke coaching  en begeleiding

• Maandelijkse coachingcall met mij

De producten die we gebruiken zijn 100% natuurlijk, ze zijn glutenvrij, lactosevrij en suikervrij. 

Velen van ons proberen elke dag gezond te eten en we weten allemaal dat dit niet altijd even gemakkelijk is. Met zijn 30 soorten groente en fruit kan je, elke dag weer, helpen het gat tussen wat je eet en wat je zou moeten eten, op te vullen.  

Haal meer uit jouw leven!

 

Wanneer je je echt goed wilt voelen, heeft je lichaam een breed assortiment aan waardevolle voedingsstoffen nodig. Dus moet je, om je krachtig te voelen, een uitgebalanceerd voedingspatroon volgen inclusief een gevarieerde selectie aan vers fruit en groenten.

Omdat dit niet gemakkelijk dagelijks te doen is, heeft ons programma de beste delen van 30 soorten fruit, groenten en bessen in capsulevorm geconcentreerd. Jekrijgt nu alle voordelen uit waardevolle plantenstoffen, vitaminen en mineralen. Je zult ook optimaal voorzien worden van krachtige antioxidanten, die belangrijk zijn voor je welzijn.

Waarom het niet proberen? Kijk op de website of mail naar contact.karinschrijver@gmail.com voor meer informatie.