Home » Inner Circle

JIJ BENT HET WAARD

De Inner circle is er speciaal voor en geeft jou de mogelijkheid om op persoonlijk en spiritueel vlak te groeien, leren en te verbinden.

Vanuit je eigen huis, op je eigen tempo en wanneer jij tijd hebt.

 

Jij gaat de beste versie van jezelf tevoorschijn halen en je gelukkigste leven leven.

 

In verbinding zijn met mensen die jou begrijpen. Waar je niet hoeft uit te leggen wat je bedoelt of hoeft te discussiëren. Daarbij krijg je ook mijn persoonlijke ondersteuning. Ik ben aanwezig in de Inner circle groep om je te supporten en aan te moedigen. Ik deel mijn eigen ervaringen, mijn liefde voor spiritualiteit en leven vanuit je hart & ziel.  Maar ook de struggles en worstelingen, want ook die zijn er. De processen kunnen alleen heel zwaar voelen. Met de sparkles van mij en de andere leden in de groep maken we het lichter en meer helder voor je.

 

Je bent niet meer alleen!

Dit is jouw tijd om te groeien, te ontwikkelen en de meest gelukkigste versie van jezelf te worden!

Persoonlijk groeien met de verbinding met andere gelijkgestemden die het beste in elkaar naar boven brengen.

 

Dit vind je in de Inner circle Community:

 

Gift Box - All 4 you

Toegang tot de Inner Circle Community op Facebook

Toegang tot diverse online cursussen in de online Spirit Kit

 

In de Inner circle Spirit Kit staan op dit moemnt  de volgende  online cursussen voor je klaar:

 Toegang tot Chakra in balans, het online programma

Toegang tot Zelfliefde 31 daagse, online cursus

 Toegang tot de tiendaagse Afstemmen op je intuïtie

Uitverkocht

Gift box DECEMBER (beperkte editie)

€ 27,50 € 22,50
Uitverkocht

De Gift box DECEMBER is te bestellen tot 5 december 2018

 

 

Wekelijkse live uitzending

1 x per maand Q&A  sessie

Toegang tot diverse online cursussen

Verbinding met een mooie groep mensen die allemaal het zelfde willen

 

Toegang tot de Inner circle Spirit Kit met daarin de diverse online cursussen:

 Toegang tot Chakra in balans, het online programma

Toegang tot Zelfliefde 31 daagse, online cursus

 Toegang tot de tiendaagse Afstemmen op je intuïtie

 

Ik heet je van harte welkom!

Ga je mee op reis, stap voor stap.

Zodat jij kunt groeien en je werkelijke zelf gaat vinden.

De Inner circle is er voor jou, om de gelukkigste versie van jezelf zijn, lekker in je vel te zitten en genieten van het leven. Leren omgaan met dagelijkse situaties en ervaringen. Er op een andere manier naar gaan kijken en het werkelijk kunnen ombuigen in jouw voordeel. 

Sluit je aan bij deze veilige plek, waar je veilig kunt groeien, vallen en weer opstaan. Waar je kunt delen en kunt helen. Je vindt herkenning, erkenning, liefde en verbinding ♥

Een bijzondere en unieke mogelijkheid voor persoonlijke- en spirituele groei & mind ontwikkeling! Een bijzondere reis waarvan jij heel veel leert over jezelf, over het leven en hoe jij hierin jouw weg gelukkig en vol liefde kunt bewandelen. 

Uitverkocht

Gift box DECEMBER (beperkte editie)

€ 27,50 € 22,50
Uitverkocht

De Gift box DECEMBER is te bestellen tot 5 december 2018


"Leer luisteren naar je hart. Alles wat je nodig hebt in dit leven is al in jou aanwezig. Jij hebt een innerlijke bron van kracht en energie waarmee jij jouw leven precies zo kunt leven waar jij zo naar verlangt. Word de beste versie van jezelf en leef je gelukkigste leven."

-Liefs Karin


Als jong meisje was ik altijd al bezig met het zorgen voor anderen. Wanneer een ander zich goed voelde, dan voelde ik me ook goed. Ik cijferde mezelf weg, omdat ik een ander belangrijk vond. Ik hield rekening met ieders wensen en verlangens en zette alles opzij om er te zijn voor een ieder die mij nodig had. Wist ik veel dat dit me helemaal zou opvreten en opbranden. Ik had geen mening meer, werd nog meer onzichtbaar en trok me zoveel mogelijk terug in mijn eigen huis waar niemand me kon raken.

Er gebeurde zoveel. Ik besloot voor mezelf te kiezen en voor mijn zoon.

In 2014 scheidde ik van mijn tweede man, we waren 1,5 jaar getrouwd en in totaal vier jaar samen geweest. Als je het dan over patronen hebt ;-) In 2008 scheidde ik van mijn eerste man, waarna ik als alleenstaande moeder met mijn twee jarige zoon een nieuw bestaan moest opbouwen. Vervolgens kwam in 2011 mijn moeder aan kanker te overlijden. Daarmee verloor ik mijn beste vriendin, mijn vertrouwenspersoon en mijn onvoorwaardelijke steun.  Na al deze gebeurtenissen, later ben ik ze gaan zien als mijn wake up calls, kon ik niet meer. Ik was fysiek en mentaal helemaal leeg. 

Lees hier meer Over mij

 

Karin is Gevoeligheid Expert & Coach en zij begeleidt (hoog)gevoelige vrouwen vanuit innerlijke kracht, hun leven vanuit zelfliefde, zelfrespect en acceptatie te gaan leven. Een leven vol liefde en geluk.

Ze geeft op haar eigen, unieke manier aandacht aan leven vanuit je hart door middel van o.a. online trainingen, masterclasses en haar community.