Home » Inspiratie » DIY

doodle with me


"Vandaag mijn eigen soul doodle ontvangen van Karin. Het zag er al super mooi en netjes uit toen ik de envelop openmaakte. Als eerste viel er een zakje heerlijk kamille thee uit, superlief! Mijn doodle is echt prachtig geworden. Erg mooi getekend met mooie duidelijke symbolen en kleuren. Maar toen 't beste: Karin heeft heel duidelijke uitleg bij elk gedeelte van mijn doodle gegeven. En t speciaalste: het was een feest van herkenning. Ze benoemde precies hoe ik nu in t leven staat. Ik stuurde haar al een berichtje, het is echt spot on! Ben er superblij mee. Lieve Karin, dank je wel!"

- Mirjam

"Gisteren een prachtige persoonlijke soul doodle van Karin mogen ontvangen. Wat is 'ie mooi geworden en wat een feest van herkenning bij de uitgebreide uitleg van de symbolen en dan nog als extraatje een heerlijke zakje kamille thee! Echt superblij mee, hartstikke bedankt lieve Karin. "

-Tineke


De soul doodles op deze pagina zijn openbaar gedeelde doodles. De doodles die persoonlijk zijn afgestemd worden niet openbaar geplaatst.