Home » Journal » Daily doodle 8 november 2018

Daily doodle 8 november 2018

Gepubliceerd op 8 november 2018 14:09

In iedereen, en dus ook in jou zit een enorme bron van innerlijke kracht. De bron die jou vanuit je hart zal voeden en leiden.

Jouw kern. 
Jouw energie.
Jouw kracht.
Jouw alles.

Door situaties uit het verleden hebben mensen je gekwetst en verdrietig gemaakt. Je bent gaan denken dat je je moest aanpassen. Je bent gaan denken wat een ander denkt. Je bent je gaan gedragen zoals jij dacht dat er van je verwacht werd.

De energie van vandaag laat je zien dat je (nog) meer met jouw innerlijke bron mag verbinden. Je laten leiden door de bron van LIEFDE die in jou woont, maar die door oude patronen en herinneringen verloren is geraakt. Het verdriet en de pijn hebben een mist om je bron van liefde getrokken, zodat je ze bijna niet meer voelt.

Maar lieve, lieve vrouw, jij mag echt weer gaan leven. Echt weer gaan voelen wie jij bent. Jij bent niet het verdriet, de teleurstelling en de pijn. Dat is waar jij voor gekozen hebt te geloven.

Kies opnieuw. Vamdaag kies je opnieuw voor de bron van liefde die in jou stroomt. Keer naar binnen en leer stap voor stap weer te geloven in jezelf. Te vertrouwen op je gevoel. Kies voor liefde in je hart.

Daar waar liefde woont, is geen ruimte voor boosheid en bitterheid. Daar waar liefde woont, is ruimte voor geluk en overvloed in alle vormen.


«   »