Home » Journal » ► Bullet journal Februari spread

► Bullet journal Februari spread

Gepubliceerd op 26 januari 2019 09:47

In deze blog laat ik je zien hoe ik mijn bullet journal deze maand heb gebruikt. Wellicht doe jij hier nog leuke ideeen en inspiratie op voor jouw planner, agenda of bullet journal.

Als eerste begin ik met mijn maand 'mood' pagina's. Ik vind het altijd leuk om aan het begin van de maand een intentie neer te zetten en een sfeer beeld te maken. Deze maand in het roze en in het teken van liefde natuurlijk. Februari is de maand van de liefde, tenminste 14 februari dan ;-) 

Ik zet er een maandoverzichtje in zodat ik altijd terug kan kijken naar de data van die maand en welke datum er op welke dag valt. Een leuke quote mag niet ontbreken uiteraard.

Op de volgende pagina maak ik een mood tracker met nog een aantal extra dingen die ik deze maand wil bij houden. Deze maand zijn dat mijn mood, of ik wel genoeg water drink elke dag (minimaal 1,5 liter), of ik gezond heb gegeten en wil ik eigenlijk meer wandelen. 

Daaronder houd ik bij op welke dagen ik berichten op mijn social media kanalen heb geplaatst. Dit laatste weet ik nog niet of ik ook echt bij ga houden, want ik houd het eigenlijk ook al bij op een andere pagina. Dus het kan zomaar zijn dat dit minder handig is, maar dat ga ik dus ontdekken de komende maand. 

Op de pagina er naast schrijf ik nog een inspirerende quote en heb ik in de hartjes nog wat extra reminders geschreven. 

Dan is de weekplanning aan de beurt. Ik hou in mijn bullet journal voornamelijk dingen bij die ik in mijn agenda niet kwijt kan. Mijn to do's, dingen die ik niet mag/wil vergeten om te doen en deze maand ga ik ook bij houden wat ik eet. Daar staan de O, L, D en S voor aan de zijkanten van mijn planning. Ontbijt, Lunch, Diner en Snacks. Ik ben benieuwd of dit voor mij gaat werken, maar ik wil graag weer wat beter opletten wat ik eet. Want volgens mij eet ik stiekem meer als dat ik denk.

Aan het einde van de week heb ik nog extra ruimte over gehouden voor notities.

Na de week planningen sluit ik de maand af met nog een quote en feel good pagina. 

 

Wil je ook zien hoe ik dit alles heb gedaan, bekijk dan de video hieronder!

 

Veel doodle en bullet journal plezier!

In deze video maak ik mijn februari spread van 2019 in valentijn sfeer. Be kind, dit is pas mijn tweede bullet journal spread die ik ever heb gemaakt ;-) Toch hoop ik dat je het leuk vindt en er inspiratie uit kunt halen voor je eigen bullet journal.
 
KLIK HIER of hieronder en bekijk de video!
 

«   »