Home » Journal » Bullet journal Maart spread

Bullet journal Maart spread

Gepubliceerd op 26 februari 2019 10:00

Een nieuwe maand en dat betekent een nieuwe maand spread in mijn bullet journal. Ik heb er altijd zin in om een nieuwe maand te beginnen en te gaan creëren. Heerlijk om mijn to do's weer op te gaan schrijven en in te plannen. Het geeft zoveel structuur en ruimte in mijn hoofd als ik het op papier kan zetten. 

Ik begin met de spread waarin ik een mood zet voor de nieuwe maand. Deze keer in lente sfeer, want in maart begint de lente officieel en daar heb ik heel veel zin in. Het heerlijke weer van de afgelopen tijd helpt lekker mee en de lente is in zicht. Ik vind het ook leuk om daar dan nog een motiverende quote bij te zetten. 

Daarna maakte ik een maandoverizcht. Deze keer geen habit/mood tracker. Voor mij persoonlijk lijkt het niet te werken om dat bij te houden. Een overzicht van de hele maand, waarin ik bijzondere dingen zoals verjaardagen in kan zetten en deze in één oogopslag kan zien. 

Een quote mag niet ontbreken natuurlijk. Voor mij werken quotes erg goed om mijn vibe hoog te houden en als dagelijkse herinnering.

Aan de rechtse kant tekende ik een aantal tekst wolkjes waarin ik mijn goals/doelen voor deze maand op schrijf. Denk daarbij aan een bepaald aantal likes of abonnees dat ik graag wil behalen. Maar ook een bedrag dat ik op mijn spaarrekening wil hebben aan het einde van die maand.

Nog een extra vrolijke lente pagina op de volgende bladzijde voor een paar extra, ,meer persoonlijke,  goals zoals plezier maken en genieten van elke dag. 

De weekplanning die houd ik graag overzichtelijk en wat rustiger. Maar omdat ik hier elke dag in kijk wil ik het wel gezellig laten ogen dus versierde ik deze met wat extra groene blaadjes en bloemetjes.

Op elke pagina van mijn weekplanning heb ik een quote geschreven die mij inspireert en motiveert in de doelen die ik wil bereiken deze maand. 

Voor deze maand heb ik ook video en blog doelen dus die houd ik per week bij. Zo schrijf ik op welke video op welke dag online komt. Dat helpt me overzicht te geven.

Het blijft een feestje om mijn planner te openen en mijn to do's te bekijken voor die dag en week. Ik ben reuze benieuwd of jij ook een bullet journal bij houdt, of jij quotes gebruikt in je planner en hoe deze er uit ziet natuurlijk. Plaats een foto van jouw bullet journal/planner op Instagram of onder het bericht op mijn Facebook pagina met de #mombossplanner. Lijkt me super leuk om jouw creatie te zien en elkaar te inspireren!


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.