Home » ja

Free your mind Experience

16 t/m 24 april

Bevrijd jezelf van negatieve gedachten, emoties en gevoelens.

Herken ze, leer er mee omgaan en weet hoe jij je vrij kunt maken hiervan.

Een leven waarin jij je angst, zorg en twijfel aan kunt kijken en je ze in je voordeel kunt laten werken.

Verbinden met mensen net zoals jij, voel de connectie en ervaar de warmte en de liefde.

En wordt de gelukkigste versie van jezelf!

 

Ben jij (hoog)gevoelig! Op zoek naar jezelf en voel je je 'anders' dan de mensen om je heen. Voel je je alleen in je zoektocht, mis je die echte verbinding en kun je wel een liefdevolle omgeving gebruiken!

Meld je aan en ervaar de Free your mind Experience!

Jij bent aan het zoeken naar hoe je verder kan komen op je pad. Jij weet dat je iets te vertellen hebt, te delen hebt en met een reden hier op aarde bent gekomen. 

Je laat je nog teveel afleiden door anderen en wat zij er van vinden, denken en zeggen. Heb je geen idee hoe je hier doorheen kunt komen en vaarwel kunt zeggen tegen die negatieve stemmen en gedachten (van jezelf en van anderen). 

 

Je bent nooit en te nimmer alleen. Er zijn zoveel mensen op deze aarde zoals jij. Mensen die ook die verbinding zoeken en die net zo 'anders' zijn als jij en ik! Mensen die net zo gevoelig zijn als jij, die ook moeite hebben om zich af te sluiten voor alle gevoelens en emoties die naar je toe komen en worstelen met het dagelijks leven.

Je lijkt wel honing waar elke bij naar toe komt vliegen.

En jij hebt maar te dealen met de energie van iedereen die jij op een dag tegen komt. Jij voelt hoe anderen zich voelen en je zorgt voor iedereen behalve voor jezelf. Jij komt op de laatste plaats en je weet dat dit niet de bedoeling is! 

 

Weet je niet meer hoe je dit kunt veranderen en wil je nu echt gaan kiezen voor jezelf  

Je staat op het punt om het bijltje er bij neer te gooien en maar te accepteren dat dit het is. Het zal wel zo moeten.

NO WAY!

Ik geloof in jou! En ik geloof dat ook jij zoveel te brengen hebt! Jij bent het waard!

Het is tijd om de schaduwen uit het verleden, die je maar blijven achter volgen, op te ruimen en afscheid van te nemen. Het is de hoogste tijd om de muur die je om je hebt heen gebouwd eens liefdevol te bekijken en hem op te ruimen. 

Jij mag gaan kijken naar alles wat er in jouw aanwezig is. Hoe zou het zijn als jij je gelukkig voelt en blij bent met wie je bent. Hoe zou het zijn wanneer jij accepteert en respecteert wie jij van binnen en van buiten bent. 

 

Jij gaat de gelukkigste versie van jezelf worden!

 

IT'S TIME TO SHINE!

Negen dagen krijg je van mij de Free your mind Experience, een ervaring voor je mind! Je gaat beleven, voelen en ervaren hoe het is om gelukkig te zijn en om zelfliefde te voelen. Je krijgt praktische en werkende tools die jouw supporten, motiveren, inspireren en je doen laten genieten van het leven.

 

En ik ga mijn HAPPINESS methode met je delen ♥

 

Een 9 stappen methode waarbij jij stap voor stap jezelf volledig gaat omarmen, inzichten krijgt over jouw patronen en blokkades en je gaat verbinden met je ware bron van kracht en energie.

 

De Free your mind Experience is GRATIS.

Dit is mijn cadeautje aan jou, omdat ik graag wil dat jij de gelukkigste versie van jezelf gaat zijn.

Liefs Karin

Ik ontmoet je graag bij de Free your mind Experience.

Ervaar, beleef en laat je inspireren naar een nieuwe manier van leven,

zodat jij de gelukkigste versie van je zelf gaat zijn! 

-liefs Karin