Home » Lifestyle » Bullet Journal April | DIY

Bullet Journal April | DIY

Gepubliceerd op 21 maart 2019 06:00

Voor het thema van de maand April heb ik gekozen voor bijen en honingraten. De kleur is gezellig en warm en geeft een positieve vibe. Lijkt me heerlijk voor een maand waarin het weer doet wat hij wil. 

 

De eerste spread is de hello April pagina. Op deze pagina zet ik altijd de sfeer neer voor de maand. Eerst teken ik het uit met potlood en als ik tevreden ben ga ik met een zwarte fineliner over de lijnen. Daarna gum ik de potlood lijnen uit en leef ik me uit met stiften en voeg ik stukje papier en stickertjes toe. 

Daarna is de maand spread aan de beurt. Deze keer plaatste ik het maandoverzicht op één pagina (links) en gebruikte ik de rechtse pagina voor maandgoals. 

En dan de weekspreads! Op de weekpagina's houd ik altijd mijn to do's bij waarbij ik ze kan aanvinken als ik ze gedaan heb. Lekker overzichtelijk en motiverend. Ik zet één week op twee pagina, zodat ik de week in één overzicht heb staan. Dat vind ik het prettigst werken, maar je kan ook één dag per pagina doen of één week per pagina schrijven. Op de week pagina's blijf ik het bijen en honingraat thema houden zo past alles mooi bij elkaar en behoud je de sfeer gedurende de maand. 

Deze maand komt zo uit dat ik op de laatste week pagina's maar twee dagen heb staan. Daarom op de linkse pagina nog een mooie afsluiting van de maand gemaakt met inspirerende woorden.

 

Natuurlijk ben ik benieuwd naar jouw maand spread of maand doodles. Je kunt een foto plaatsen op mijn Facebook pagina onder het bericht van de April blog of op Instagram met de #mombossplanner . 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.