Home » Lifestyle » Daily doodle 9 november 2018

Daily doodle 9 november 2018

Gepubliceerd op 9 november 2018 om 14:09

Ik had iets heel anders in mijn hoofd, toen deze doodle uit mijn potlood stroomde. Duidelijk verhaal en een oud patroon dat zich bij vele blijft herhalen en herhalen.

Je hoofd heeft een plan, een verhaal bedacht met een uitkomst die daaruit voort gaat komen. Tenminste dat denk je. Maar hoe vaak is het niet dat er totaal iets anders gebeurt dan je van te voren bedacht had.

Je hoofd kan van alles bedenken. Uiteindelijk leidt je hart je naar de juiste plekken toe. De uitkomst is niet belangrijk, of in ieder geval minder belangrijk.

Voel je je onrustig, chagrijnig of in de war dan kan je er vanuit gaan dat je niet afgestemd bent op je hart. Het universum heeft andere plannen voor je. Iets beters. Magie. Wonderen.

De weerstand brengt je alleen maar meer in je hoofd. En nee dan gebeuren er geen wonderen. Dan gebeuren juist de dingen die je niet wil.

Het is een patroon dat maar door en door gaat.

Jij kan kiezen!
Jij mag kiezen!
Kies nu!

Stap vandaag uit je hoofd en jump in je hart. Wees trots op waar je nu bent. Accepteer dat het nu is zoals het is. Er is een reden waarom je nu bent waar je bent. Van hieruit mag je leren, ontdekken en elk moment kiezen waar je nu wil zijn.

Vernieuw je gedachten. Kies voor je gedachten en wat je denkt. Voel met je handen op je hart waar je nu mag gaan, wat je nu mag delen en wat liefde zou doen.


«   »