Home » Lifestyle » Daily doodle 20 november 2018

Daily doodle 20 november 2018

Gepubliceerd op 20 november 2018 om 14:20

Heb je ook last van mood swings, dat zomaar ineens je stemming om kan slaan. Van heel blij naar verdrietig. Van gelukkig voelen naar ineens je boos voelen. Van vol goede moed naar wanhoop. Van mogelijkheden naar problemen.
En andersom.

Het leven hangt aan elkaar van gevoelens en emoties. Dat is oké. Door steeds meer bewust te worden van deze gevoelens, de energie die er om je heen hangt en de energie die je in je voelt is het makkelijker om hier mee om te gaan. Gaat het vanzelf, nee dat niet. Het is een keuze, elke keer weer.

Voor de (hoog)gevoelige mensen onder ons, is het voelen en ervaren van gevoelens en emoties intenser. Hierdoor voel je de shifts die je maakt ook sterker.

Balans hierin vinden is de sleutel.

Het is niet erg om te switchen van het ene naar het andere gevoel. Dat maakt jou juist zo bijzonder en mooi. Het mooie hoort bij het lelijke. Iedereen heeft stukken in zich die je liever niet ziet, voelt of ervaart. Laat het gewoon zijn. Het mag er zijn, want het is ook een stukje van jou.

Leg je handen op je hart en haal rustig adem. Laat de emotie van dat moment er gewoon zijn. Voel je je boos, ben dan gewoon even boos. Voel je je blij, ben dan lekker blij en lach. Voel je je verdrietig, huil dan en reinig je ziel. Voel je je queen of the world, laat de flow dan lekker stromen en straal.

All is good.


«   »