Home » Live events

Live events

AGENDA

 

Masterclass      Get healthy & happy -step by step     24-08-2018

Workshop          Vision board 

Workshop          Suikervrij eten 

Workshop          Samen eten

 


'Get healthy & happy' -step by step Masterclass

 

Op vrijdag 24 augustus 2018

In Tiel van 13.00 uur – 17.00 uur

 

Inspirerend

Motiverend

Praktische tips

Inclusief mijn unieke Stap voor Stap methode

 

Sale!

Masterclass Early Bird Ticket

€ 69,00 € 49,00
Sale!

Masterclass Early Bird Ticket

€ 69,00 € 49,00

vrijdag 24 augustus 13.00-17.00

Wil jij graag meer energie en je fit voelen!

Lekker in je vel zitten en je niks meer aan trekken wat andere vinden en denken!

Ben jij er wel klaar mee om voor iedereen te zorgen, maar niemand die voor jou zorgt!

 

Je krijgt tijdens deze middag praktische tips, tools & tricks om die zelfde dag nog te starten met jezelf gezonder en gelukkiger te voelen.  Aandacht voor zoveel het voeden van je lichaam als ook het voeden van je mind.

 

Wat is jouw wake up call en vooral wat ga jij hiermee doen!

 

In gemakkelijk stappen ga ik je uitleggen HOE jij dit op jouw manier kunt doen, zodat jij hier thuis mee verder kunt. Je krijgt een uitgewerkte en unieke step by step methode aangereikt waarmee jij jouw doel gaat bereiken. 

 

Energie en Magie

Power en Brandstof

Inspiratie en Motivatie

 

Jij gaat weer durven kiezen voor jezelf en liefdevol naar jezelf kijken. Met respect en acceptatie houden van jezelf. Jij wilt weer genieten en je optimaal gelukkig voelen!

 

Ik houd er van om mijn klanten en deelnemers te verwennen, dus ook dat mag je verwachten tijdens deze masterclass. Een middag jezelf aandacht geven die je verdient en daarmee een mooie start maken naar een fitte, liefdevolle en energieke JIJ ♥ 

 


 Samen eten (voor ouder en kind)

Eet je kind moeilijk, nauwelijks of geen groente en fruit, dan is deze workshop voor jullie!

Samen met je kind gaan we op een leuke en ontspannen manier nieuwe dingen leren eten. Stapje voor stapje ontdekken en proberen. 

We gebruiken de bekende monkey platter in een nieuw jasje waarbij de kinderen zelf creatief mogen zijn. En jij weet hoe je de volgende keer het eten kunt serveren op een aantrekkelijke manier en zonder stress.

Na afloop van deze workshop hebben jullie een leuke en ontspannen manier ontdekt om weer te genieten van de dagelijkse eetmomenten.

Samen eten

€ 45,00

Samen eten

€ 45,00

voor 2 personen (ouder en kind)

13.00 - 16.00 uur

Locatie: Molenstraat 21, Varik

 Vision Board

Je hebt een droom, een verlangen, je voelt van binnen dat er van alles borrelt, maar je hebt geen idee waar je moet beginnen met het zetten van de eerste stap. 

 

We gaan flow schrijven en je verlangen duidelijk in beeld brengen door middel van een mood/visionboard, zodat het zich nog makkelijk in je leven zal manifesteren. De eerste stap wordt helder en je hebt nu een duidelijk beeld voor ogen!

Tijdens deze workshop neem ik je mee in de kracht van visualisatie en in de wet van aantrekkingskracht. Deze samen gaan ervoor zorgen dat al jouw dromen en verlangens waarheid worden.

Vision Board

€ 25,00

Vision Board

€ 25,00

 

13.00-16.30 uur

Locatie: Molenstraat 21, Varik

 Suikervrij eten & koken

Elke dag eten we meer suikers dan we denken. In heel veel producten zitten namelijk suikers verstopt die je wellicht niet meteen als suiker herkent. Toch is dit één van de grootste nachtmerries van dit moment. Suikers zijn DE reden waarom er zoveel overgewicht is, waarom je gebrek hebt aan energie en je snel moe voelt. Suiker vergiftigt je lichaam waardoor het niet goed meer kan functioneren.

Je gaat ontdekken wat geraffineerde suikers zijn, hoe ze heten en waar je ze aan herkent. We maken hapjes die verrassend makkelijk, herkenbaar EN suikervrij zijn.

Je krijgt een handout mee naar huis waarmee je direct aan de slag kunt gaan om ook thuis de suikers te vervangen voor gezonde alternatieven en recepten die je thuis kunt gebruiken.

Een gezellige en leerzame middag!

 

13.00-16.30 uur

Locatie: Molenstraat 21, Varik

Heb je interesse in een workshop stuur een mail naar contact.karinschrijver@gmail.com en ik neem contact met je op of reserveer hem direct in je winkelwagen. De workshops kunnen ook 1 op 1 gegeven worden, vraag naar de mogelijkheden.

Op dit moment is het ook mogelijk dat je op de wachtlijst komt, zodra er plek op een nieuwe datum is neem ik contact met je op.