Home » Mindful » ► Je horizon verbreden en leren luisteren naar je lichaam | Week intentie kaart

► Je horizon verbreden en leren luisteren naar je lichaam | Week intentie kaart

Gepubliceerd op 13 oktober 2019 16:01

De week intentie kaart voor de week van 14 tot en met 20 oktober

 

Er kwamen twee kaarten uit de deck die je met je mee mag nemen de komende week. Deze week komen de kaarten uit de Levensdoel orakelkaarten van Doreen Virtue. Deze kaarten geven je richting naar waar je op je pad naar toe mag werken.

De eerste kaart is Reizen en deze geeft aan dat je je horizon mag gaan verbreden. Je mag er op uit (letterlijk) en uit je vaste gedachten patroon stappen. Welke stappen kun jij nu zetten die je eigenlijk al veel eerder wilde zetten, maar nog niet goed durfde. Het wil niet perse zeggen dat je op reis moet naar het buitenland, mag wel natuurlijk, maar deze kaart geeft vooral dat je verder mag kijken dan je neus lang is en open mag staan om nieuwe dingen te verwelkomen in je leven

De tweede kaart is Voeding. En nee ook hier wil dat niet zeggen dat je meteen de keuken in moet duiken, maar dat je mag leren luisteren naar wat je lichaam nodig heeft. Waar wordt jouw lichaam blij van en waar draait het goed op. Voeding is enorm belangrijk voor je energie en je hele staat van zijn. Verkeerde voeding kan vermoeidheidsklachten geven, onrustige darmen en zelfs het minder functioneren van je concentratie en denkvermogen. 

Neem eens de tijd om je voedingspatroon onder de loop te nemen en kijk wat je hierin kunt aanpassen. 

Vergeet niet dat de volle maan van dit weekend ook een enorme impact kan hebben op je lichaam en geest. Minder goed slapen, onrustig, grieperig en een grotere suikerbehoefte kunnen een gevolg zijn van de kracht van de volle maan. Wat het je enkel wil laten zien is dat dit een oud patroon is dat je keer op keer herhaalt en tijdens de volle maan kun je dit loslaten en een nieuwe intentie neerzetten. De komende tijd komen er vanzelf antwoorden, mogelijkheden en oplossingen op je pad. 

 

Ik wens je een fijne week en zie je graag weer bji de volgende blog en/of video ♥ De volledige video van de week intentie kaart zie je hieronder.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.