Home » Mindful » ► Bewuster leven & vertrouw op je eigen wijsheid | week intentie kaart week 43

► Bewuster leven & vertrouw op je eigen wijsheid | week intentie kaart week 43

Gepubliceerd op 20 oktober 2019 16:11

Elke week deel ik de week intentie kaart en ik begin steeds meer te voelen dat het meer en meer een kaart is met een energie die je met je mee mag nemen.

Op zondag neem ik altijd de tijd om terug te kijken op de afgelopen week. Wat heb ik gedaan, wat voelde er goed en wat voelde er niet goed. Maar ook wat heb ik gezegd en tegen wie. Zijn het woorden waar ik achter sta of heb ik me mee laten slepen in de energie van iemand anders. 

Daarna kijk ik ook naar wat ik van al die momenten mee kan nemen. Wat kan ik er van leren en wat wil ik voor de komende week.  De kaart die ik dan ga trekken gaat mee in die energie. Het is (bijna) altijd een kaart, of meerdere kaarten, die samen met wat ik al voelde de 'toon' zetten voor de energie die er op dit moment is.

De kaarten van deze week zijn Wijze ziel en Open je armen om te ontvangen. Beide kaarten komen uit de Bloemen therapie orakelkaarten deck.

Alle wijsheid die je buiten jezelf aan het zoeken bent, zit al in jezelf. Je mag daarop vertrouwen en meer naar je eigen wijsheden luisteren. Natuurlijk is een mening of advies van iemand soms fijn, maar eigenlijk weet je vaak het antwoord zelf al. Vertrouw daar meer op.

Stel jezelf open om meer aan jezelf te geven, oftewel wat mag jij allemaal ontvangen in plaats van alles weg te geven. Door continue je energie weg te geven, loop je zelf leeg. En waar blijf jij dan nog. Je mag de komende week meer aan jezelf geven, zodat je ook meer kunt ontvangen. Het is niet nodig om alleen maar te geven, het mag meer in balans komen.

De volledige video staat hieronder voor je klaar ♥ Veel kijkplezier en ik wens je een hele fijn week. -x-


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.