Home » Mindful » Geduld | Week intentie 4 t/m 10 november

Geduld | Week intentie 4 t/m 10 november

Gepubliceerd op 3 november 2019 11:11

Geduld

Alles wat je nodig hebt is er al en dat waar je om gevraagd hebt is onderweg.

 

Ik wil je vragen om geduld te hebben alsjeblieft. Ongeduldig zijn wil alleen maar zeggen dat je bang bent dat je niet de uitkomst krijgt waar je op hoopt.
Wanneer je geduldig bent vertrouw je erop dat de uitkomst er zal zijn precies zoals het de bedoeling is.

Deze week kaart is ook voor mij persoonlijk een mooie herinnering om geduld te hebben. Ik wil vaak te snel en te graag. Dan ga ik dingen afdwingen terwijl dat altijd juist tegenwerkt. Het komt niet sneller dan het de bedoeling is en als snel de bedoeling is dan merk ik dat vanzelf.

Wil je iets heel erg graag dan is het soms moeilijk om je geduld te bewaren. Je wilt het immers zo ontzettend graag. Maar weet dat alles precies op het juiste moment op je pad komt. Is het er nog niet, dan wordt er achter de schermen gewerkt aan dat wat jij gevraagd hebt of zelfs nog iets beters dan dat.

Zo ga ik ook even alles loslaten en zien wat er mag ontstaan en wat de bedoeling is. Door het winnen van het prachtige momboss jaartraject is me duidelijk geworden dat ik hier dingen te doen heb. En dat ik die dingen ook echt mag doen. Dat ik mezelf serieus mag gaan nemen in mijn verlangens en dromen. Sommige dromen zijn groots en heel eng, maar als het de bedoeling is dan stel ik me daar voor open. Ik droom ze niet voor niets.

Ik heb dus ook even geen idee wat ik de komende tijd ga delen, het wordt een verassing denk ik.

Ik wens je een hele fijne week  - liefs Karin

 


« 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.