Home » Over mij

Over mij

Karin Schrijver SIngle Power mom

Long story short

Ik inspireer, begeleid en support alleenstaande moeders die graag hun hart willen volgen en vanuit zelfvertrouwen willen werken, opvoeden, genieten en leven.

Hoi, ik ben Karin, in juni 2007 scheidde ik van mijn man en ik ging zonder plan als alleenstaande moeder met mijn twee jarige peuter de wereld in.

Ik had echt geen idee waar ik zou uitkomen, maar ik wist één ding heel zeker. Ik wilde een beter leven voor mezelf en voor mijn zoon. Vervolgens  trok ik bij mijn moeder in, kreeg ik ontslag op mijn werk wegens een reorganisatie en had geen eigen huis, geen partner en geen geld. Well done ;-)

Wanneer ik daar nu aan terug denk voel ik nog steeds de onzekerheid en het overweldigende, intense verdriet van eenzaamheid. Ik was boos, voelde me leeg en had niks meer. Lange tijd was mijn zoon de enige reden om uit bed te komen.

In september 2008 kreeg ik een huis toegewezen en binnen drie weken trokken we daar in. Ik vond werk, Robin ging naar een nieuw kinderdagverblijf en het was een lange winter kan ik je vertellen. 

Vandaag heb ik een leuke parttime baan, Robin groeit op tot een sterke, gevoelige en zorgzame jongeman en ik ben super trots dat ik mijn eigen business ben gestart. Al is het een pittige, moeilijke, soms zware en lange weg geweest, het is het zo waard geweest. Want in die jaren ben ik gegroeid, heb ik meer zelfvertrouwen gekregen en voel ik me dankbaar met elke dag dat ik uit bed stap. 

I got you!

Je hoeft niet te strijden, te vechten en te overleven in dit leven. Het mag makkelijk, leuk en gelukkig zijn. Het moment dat je er als alleenstaande moeder voor komt te staan is niet het einde van de wereld. Jij hebt op dit moment de keuze hoe jij hiermee om wilt gaan.

En het is mijn missie om jou te helpen, je aan te moedigen en te inspireren op jouw pad naar geluk en trouw zijn aan jezelf.

Je bent niet alleen. 

 

Intuitief leven voor alleenstaande moeders

In mijn cursussen, artikelen, video's en op mijn social media accounts vertel ik op een makkelijke en heldere manier hoe jij stappen kunt gaan maken om jouw leven te leven zoals jij dat wilt en vanuit je intuitie op te voeden, te werken, genieten en leven.

Let's connect

Facebook

Instagram

YouTube

Mail naar contact.karinschrijver@gmail.com of vul het contactformulier hieronder in!

Schrijf je hier in voor de PowerMom Mail


Gecertificeerd Ho'oponopono Practicioner

"Loslaten en vergeven. Een rode draad in mijn leven en in dat van vele anderen. Zoveel oude herinneringen en oude patronen die we maar blijven herhalen tot bloedens toe. Dat je in een situatie hebt gezeten de pijn deed is tot daar aan toe, maar door deze te blijven herhalen in je leven gaat de wond steeds weer open.

Is dat echt hoe je dit leven wilt blijven leven?

In 2015 kwam ik in aanraking met Ho'oponopono. En sinds die tijd is er veel veranderd in mijn leven en in dat van anderen. Door mijn pijnen te helen, heel ik ook die van anderen. Je bent met elkaar verbonden dat gaat vanzelf. Je hoeft de ander niet te vergeven, zelfs niet eens aan te kijken om te kunnen vergeven, los te laten en te helen.  Je hebt alleen jezelf nodig."

- Karin

 

Karin is officieel Certified Ho'oponopono Practicioner

sinds 31 juli 2018. Hiermee deelt en inspireert zij vele gevoelige vrouwen om hun leven te leven vanuit liefde voor zichzelf.

 

Ho'oponopono is een krachtige techniek om negatieve gedachten, blokkades en oude patronen te helen tot diep in je ziel. 

Ik heb een aantal video's over Ho'oponopono gemaakt, die vind je HIER of kijk op mijn YouTube kanaal.


in de Media

In februari 2017 kreeg ik de kans om mee te doen aan het RTL4 programma LifestyleXperience. Een hele gave ervaring en super om mee te maken. Ik was natuurlijk mega zenuwachtig. Wat moest ik ook alweer zeggen en hoe kom ik over. Maar ook dit gaan mensen in mijn omgeving zien. Ze gaan mij zien, op beeld, bij RTL4. 

Na een lichte paniekaanval besloot ik er toch voor te gaan. Sindsdien ben ik een heel stuk van mijn camera angst af en ben ik steeds meer zichtbaar geworden. Letterlijk en figuurlijk.  Mijn bedrijf is inmiddels gegroeid van spiritueel coach, HSP coaching naar transformatie- en spirit life coach voor gevoelige, ondernemende vrouwen die hun hart willen volgen.

Ik schrijf blogs en maak video's waarin ik  vrouwen inspireer, coach  en motiveer!

Een mooie ervaring en fijne herinnering.