Home » Over mij

Over mij

Ik inspirireer gevoelige vrouwen tijdens hun persoonlijke- en spirituele groeiproces, zodat zij met liefde voor zich zelf en met zelfvertrouwen in hun leven staan. Dit doe ik door middel van mijn blogs en video's, e books en persoonlijke begeleiding.

Sinds mijn eerste, bewuste transformatie periode ben ik begonnen met het delen van mijn ervaringen voor andere gevoelige vrouwen. Wanneer je namelijk naar die periodes kijkt en ze bewust ervaart, zijn het periodes waarin je jezelf leert kennen op een manier die daarvoor niet bestond. Het geeft zoveel rust als je weet waarom je in de chaos van dat moment zit. Zo kan je met zelfvertrouwen en zelf liefde groeien en met vertrouwen je proces in stappen. 

Mijn grootste proces was de periode waarin mijn moeder ernstig ziek werd en na een ziekbed van 9 maanden helaas overleed. Deze ervaring heeft me laten zien hoe sterk ik werkelijk ben en heeft me geleerd om mezelf te omarmen zoals ik ben. De afgelopen 39 jaar ben ik door vele processen heen gegaan, waarvan dit er maar één is. De ene keer gaat het om een blokkade die je mag helen, de andere keer is het je lichaam dat aandacht nodig heeft en weer een andere keer ga je aan de slag met oordelen die je over jezelf en anderen hebt. 

Geen enkel proces is hetzelfde, omdat ook iedere vrouw andere blokkades, overtuigingen, oordelen en patronen heeft om doorheen te gaan. Dat is precies waarom ik hier zo graag mee help, over inspireer en begeleiding in geef. Hoe waardevol is het als je iemand even bij de hand mag nemen, in haar leven mee mag lopen en liefdevol mag aanmoedigen. Ik vind het elke keer weer bijzonder om hier een onderdeel van te mogen zijn.

Door mijn eigen ervaringen en groei processen heb ik ontdekt dat ik kan luisteren wat er tussen de woorden door gezegd, gevoeld en geschreven wordt. En door mijn intuïtie en kwaliteiten in te zetten maak ik verbindingen op een makkelijke manier duidelijk en inzichtelijk. Zo hoeft een groei proces niet iets moeilijks of zwaars te worden, maar als een ontdekkingsreis waar zoveel te zien en te leren is. 

In mijn blogs, video's en e books vertel ik op een makkelijke en heldere manier hoe jij stappen kunt gaan maken om jouw leven te leven zoals jij dat wilt. Op een nuchtere en praktische manier maak ik de verbinding tussen het hemelse en het aardse voor je. 

Ik hou er van om dingen praktisch te maken en in 'Jip en Janneke' taal uit te leggen, zodat het voor iedereen ook toe te passen is. Ik ga er niet omheen draaien en zal zeggen waar het op staat. Soms is een schop onder je kont ook wat je nodig hebt net als een arm om je heen ook nodig is. 

Vanaf nu sta jij er niet meer alleen voor en heb je een veilige haven gevonden waar je mag delen en helen. Het is tijd om jezelf de liefde te geven die jij zo ontzettend waard bent. 

Hoi, ik ben Karin, Mijn leven was niet altijd rooskleurig en ik heb vele battles gestreden. Puur op wilskracht klom ik steeds weer omhoog uit diepe dalen. Ik raakte opgebrand, uitgeput en werd het slachtoffer van mijn eigen hoofd.

Tot ik ontdekte dat dit veel makkelijker kan en mag. Door mezelf te gaan verdiepen in persoonlijke- en spirituele ontwikkeling groeide ik als mens, als moeder en als vrouw. Het kleine meisje in mij vol angst, twijfel en onzekerheid had de overhand in mijn leven gekregen. Dankzij mijn ervaringen kan ik nu vele malen beter naar mijn lichaam luisteren, mijn geest in positieve zin inzetten en mijn zielsverlangens leven. Het kleine meisje loopt nu mee aan mijn hand en de sterke vrouw die ik nu ben heeft de verantwoordelijkheid op zich genomen.

Je hoeft niet te strijden, te vechten en te overleven in dit leven. Het mag makkelijk, leuk en gelukkig zijn. En het is mijn missie om jou te helpen, je aan te moedigen en te inspireren op jouw pad van transformatie en groei.

Kijk en lees rond op mijn website, social media en YouTube kanaal en pak datgene er uit wat voor jou nu van toepassing is. Je voelt namelijk prima zelf aan wat jij nu nodig hebt om verder te kunnen groeien en uit die blokkade en oude patronen te komen. 

Op social media vind je mij op FACEBOOK en op INSTAGRAM, volg mij daar voor meer inspiratie. 

Mijn YOUTUBE kanaal is de plek waar je alle video's bij elkaar vind. Een ware hot spot als je meer wilt weten en leren over persoonlijke- en spirituele groei. Abonneren op mijn YouTube kanaal is helemaal gratis.

Wil je graag mijn mail ontvangen, schrijf je dan in voor de  NIEUWSBRIEF  (je ontvangt dan ook meteen het gratis e book 30 gezonde gewoontes voor lichaam, geest en ziel)

Heb je een vraag, wil je meer informatie of een bericht sturen, maak dan gebruik van onderstaand contactformulier

of stuur een mail naar contact.karinschrijver@gmail.com

'Geniet van het moment, want voor je het weet is vandaag gister geworden' 

- Liefs Karin


Gecertificeerd Ho'oponopono Practicioner

"Loslaten en vergeven. Een rode draad in mijn leven en in dat van vele anderen. Zoveel oude herinneringen en oude patronen die we maar blijven herhalen tot bloedens toe. Dat je in een situatie hebt gezeten de pijn deed is tot daar aan toe, maar door deze te blijven herhalen in je leven gaat de wond steeds weer open.

Is dat echt hoe je dit wilt blijven leven?

In 2015 kwam ik in aanraking met Ho'oponopono. En sinds die tijd is er veel veranderd in mijn leven en in dat van anderen. Door mijn pijnen te helen, heel ik ook die van anderen. Je bent met elkaar verbonden dat gaat vanzelf. Je hoeft de ander niet te vergeven, zelfs niet eens aan te kijken om te kunnen vergeven, los te laten en te helen.  Je hebt alleen jezelf nodig."

 

Karin Schrijver is officieel Certified Ho'oponopono Practicioner

sinds 31 juli 2018. Hiermee deelt en inspireert zij vele hooggevoelige vrouwen om hun leven te leven vanuit liefde voor zichzelf.

 

Ho'oponopono is een krachtige techniek om negatieve gedachten, blokkades en oude patronen te helen tot diep in je ziel. 

Ik heb een aantal video's over Ho'oponopono gemaakt, die vind je HIER of op mijn YouTube kanaal.


Media

In februari 2017 kreeg ik de kans om mee te doen aan het RTL4 programma LifestyleXperience. Een hele gave ervaring en super om mee te maken. Ik was natuurlijk mega zenuwachtig. Wat moest ik ook alweer zeggen en hoe kom ik over. Maar ook dit gaan mensen in mijn omgeving zien. Ze gaan mij zien, op beeld, bij RTL4. 

Na een lichte paniekaanval besloot ik er toch voor te gaan. Sindsdien ben ik een heel stuk van mijn camera angst af en ben ik steeds meer zichtbaar geworden. Letterlijk en figuurlijk.  Mijn bedrijf is inmiddels gegroeid van spiritueel coach naar transformatie- en spirit life coach voor gevoelige vrouwen. Ik schrijf blogs en maak video's waarin ik  vrouwen inspireer, entertain en motiveer!

Een mooie ervaring en fijne herinnering.