Home » Over mij

Over mij

"Na twee scheidingen en het verlies van mijn moeder besloot ik dat het genoeg was geweest.

Het was nu echt tijd om mezelf te zijn, mijn echte zelf te gaan laten zien

en van mijn ware zelf te gaan houden."

 

Mag ik een stukje van mijn verhaal met jou delen...

 

Als jong meisje was ik altijd al bezig met het zorgen voor anderen. Wanneer een ander zich goed voelde, dan voelde ik me ook goed. Ik cijferde mezelf weg, omdat ik een ander belangrijk vond. Ik hield rekening met ieders wensen en verlangens en zette alles opzij om er te zijn voor een ieder die mij nodig had. Wist ik veel dat dit me helemaal zou opvreten en opbranden. Ik had geen mening meer, werd nog meer onzichtbaar en trok me zoveel mogelijk terug in mijn eigen huis waar niemand me kon raken.

In 2014 veranderde alles.

 

In 2014 scheidde ik van mijn tweede man, we waren 1,5 jaar getrouwd en in totaal vier jaar samen geweest. Als je het dan over patronen hebt ;-) In 2008 scheidde ik van mijn eerste man, waarna ik als alleenstaande moeder met mijn twee jarige zoon een nieuw bestaan moest opbouwen. Vervolgens kwam in 2011 mijn moeder aan kanker te overlijden. Daarmee verloor ik mijn beste vriendin, mijn vertrouwenspersoon en mijn onvoorwaardelijke steun.  Na al deze gebeurtenissen, later ben ik ze gaan zien als mijn wake up calls, kon ik niet meer. Ik was fysiek en mentaal helemaal leeg. 

 

Telkens weer was ik opgekrabbeld en had ik mijn weg weer terug gevochten en alles op de rit gezet. En nu was de koek op. Al het onderdrukte en verstopte verdriet, de boosheid, de teleurstellingen en spanningen kwamen er uit. Ik had al zoveel rode vlaggen genegeerd dat ik een totale shut down had. Na flink wat zelfonderzoek ontdekte ik nieuwe wegen die mij rust gaven, ruimte gaven en me leerde ontdekken wie ik nu werkelijk ben en wat ik wil. 

Ik kan niet een specifiek moment noemen waarop dingen veranderde. Het is eerder een groeiend proces geweest waarin ik stap voor stap op ontdekking ging. Wat vind ik nu echt leuk? Waar wordt ik nu echt blij van? Wat mag ik voor mijn lichaam doen? Hoe kan ik optimaal voor mezelf zorgen en mezelf lief hebben? Dit riep net zoveel vragen op als dat ik antwoorden kreeg, en dat is precies de bedoeling. Ik mocht mezelf vragen gaan stellen over mezelf, zodat ik mijn ware zelf kon gaan vinden. Ik ontdekte de hooggevoeligheid in mij, het spirituele dat er altijd al was en ik ontdekte dat ik mezelf lief mocht gaan hebben. 

Het leven is echt een ontdekkingsreis en het gaat echt niet om de eindbestemming. Het gaat om de reis er naar toe. Het is aan jou om dit in te vullen. In de afgelopen jaren heb ik ontdekt dat mijn ziel een missie heeft, welke dat is maakt niet zoveel uit. Ik hoef alleen maar te doen waarvan ik voel dat ik dit mag doen. Dat is in mijn bedrijf zo en dat is privé ook zo. Alles en ook echt alles wat ik heb meegemaakt heeft een les voor mij gehad. Ik heb deze dingen niet meegemaakt, omdat het universum mij wilde pesten. Ik heb ze mogen ervaren omdat mijn ziel en mijn mens-zijn hier van mag leren, ik mag groeien en bloeien. 

En zo ben ik gestart met het delen, inspireren en andere vrouwen laten ervaren dat alle antwoorden er zijn. Alles wat je wenst en waar je naar verlangt is er al. Het zit allemaal in jou. In mijn blogs en video's deel ik mijn ervaringen, leermomenten en tips met je. Maar ook over lifestyle, glutenvrij eten en leven en vooral heel veel good vibes onderwerpen.

 

Ik weet dat dit persoonlijk is om te vertellen, het is mijn reis en die van jou kan totaal anders zijn.  Maar weet ook dat onze wegen elkaar nu niet voor niks kruisen. Zielen ontmoeten elkaar om een reden. 

Liefs Karin

Geniet van het moment, want voor je het weet is het voorbij - KarinGecertificeerd

"Loslaten en vergeven. Een rode draad in mijn leven en in dat van vele anderen. Zoveel oude herinneringen en oude patronen die we maar blijven herhalen tot bloedens toe. Dat je in een situatie hebt gezeten de pijn deed is tot daar aan toe, maar door deze te blijven herhalen in je leven gaat de wond steeds weer open.

 

Is dat echt hoe je dit wilt blijven leven?

 

In 2015 kwam ik in aanraking met Ho'oponopono. En sinds die tijd is er veel veranderd in mijn leven en in dat van anderen. Door mijn pijnen te helen, heel ik ook die van anderen. Je bent met elkaar verbonden dat gaat vanzelf. Je hoeft de ander niet te vergeven, zelfs niet eens aan te kijken om te kunnen vergeven, los te laten en te helen.  Je hebt alleen jezelf nodig."

 

Karin Schrijver is officieel Certified Ho'oponopono Practicioner sinds 31 juli 2018. Hiermee deelt en inspireert zij vele hooggevoelige vrouwen om hun leven te leven vanuit liefde voor zichzelf.

 

Ho'oponopono is een krachtige techniek om negatieve gedachten, blokkades en oude patronen te helen tot diep in je ziel. 


Media

In februari 2017 kreeg ik de kans om mee te doen aan het RTL4 programma LifestyleXperience. Een hele gave ervaring en super om mee te maken. Ik was natuurlijk mega zenuwachtig. Wat moest ik ook alweer zeggen en hoe kom ik over. Maar ook dit gaan mensen in mijn omgeving zien. Ze gaan mij zien, op beeld, bij RTL4. 

Na een lichte paniekaanval besloot ik er toch voor te gaan. Sindsdien ben ik een heel stuk van mijn camera angst af en ben ik steeds meer zichtbaar geworden. Letterlijk en figuurlijk.  Mijn bedrijf is inmiddels gegroeid van spiritueel coach naar gevoeligheid expert & coach en online praktijk voor (hoog)gevoelige vrouwen en mama's.

Een mooie ervaring en fijne herinnering.