Home » Single PowerMom Trainingen

Single PowerMom trainingen

Super tof dat jij aan de slag wilt om meer vanuit je intuïtie te willen gaan opvoeden, werken en leven. Leven vanuit je hart en eigen gevoel gaat je zoveel rust en geluk geven en dat gun ik jou van harte. 

 

Hier vind je de cursussen en mogelijkheden om met meer zelfvertrouwen je intuïtie te volgen. Wat spreekt jou aan en wat heb jij nodig zijn voor nu de eerste vragen die je jezelf mag gaan stellen. Kies vanuit je eigen gevoel en de eerste stap is gezet. 

Word een Single PowerMom en ga aan de slag!

Deze reading ontvang je via video waarin ik je door middel van kaarten praktische handvatten geef.

In de video leg ik diverse kaarten op basis van jouw energie en vragen en geef ik je uitleg wat ze voor je betekenen. De boodschappen die ik krijg geef ik direct door aan jou, zodat jij er mee aan de slag kunt.

KLIK HIER voor meer informatie

Net als kinderen hebben wij volwassenen ook groeisprongen. En hoe fijn is het als je doorhebt hoe ze werken en wat je er allemaal mee kunt. 

Toen ik eenmaal door had hoe dit werkt en hoe ik er gebruik van kan maken, veranderde mijn leven enorm. En dat gun ik jou ook.

Tijdens deze online cursus ga je leren hoe jij de stem van je intuïtie kunt gaan herkennen en hoe je er naar kunt gaan luisteren. Want dat stemmetje heeft je zoveel te vertellen en wil je alleen maar omhoog helpen en aanmoedigen. 

Ik geef je praktische tools waar je meteen mee aan de slag kunt om die verandering te maken en je groeisprongen soepeler te laten verlopen. 

 

KLIK HIER voor meer informatie

Want wat doe jij als je familie en vrienden je advies geven, maar jij voelt daar eigenlijk niks voor. 

Wat doe jij als niemand achter jou plan of idee staat, maar het voelt zo goed.

Want wat ga jij doen als jij en je ex elkaar steeds verwijten maken, terwijl jij alleen maar rust wilt.

Wat voor band wil jij met je kind en hoe wil jij je kind opvoeden, zelfs als je ouders er niks van begrijpen waarom jij het anders wil doen.

Want wat wil jij eigenlijk zelf, voor jezelf, zelfs als dat egoïstisch lijkt. 

 

Wat is er wel mogelijk, klik HIER voor meer informatie