Home » Breng je Chakra's in balans Online Programma

Chakra in Balans Online Programma

Verbinding met je lichaam, geest en ziel

Voor vrouwen die er aan toe zijn om meer balans en evenwicht te vinden in hun leven op energetisch vlak. Om weer in verbinding te komen met je ziel, je werkelijke en ware zelf en met rechte rug sterk en krachtig jouw leven te omarmen.

 

Je lichaam, geest en spirit in balans brengen en je energie weer op een fijn niveau, dat kan met het online programma In Balans. We gaan aan de slag om jou weer een heerlijk gevoel te geven, om weer de verbinding met jezelf te voelen en te ervaren. Uiteraard moet je zelf het (innerlijke) werk doen, en sta ik naast je om je te helpen waar nodig.

 

'Chakra in Balans' gaat je hiermee helpen!

 

Tijdens het online programma Chakra in Balans leer je verschillende methodes die jou helpen om onder andere je chakra's weer in balans te brengen. Je gaat één voor één de chakra's bekijken en zien waar ze jou in kunnen helpen, waar ze voor staan en wat ze je vertellen. Maar vooral hoe jij ze weer in balans kunt brengen, ook als het even tegen zit.

Daarbij geven we aandacht aan jouw persoonlijke cheerleader team dat voor je klaar staat, je engelen en gidsen. De steun die je nodig hebt is er al, je mag het alleen nog even gaan ontvangen. 

Je cheerleader team, je spirit crew is al om je heen en jij gaat leren om je intuïtie te openen en je kanalen schoon te maken zodat jij in een heerlijk contact komt met ze. 

Je gaat weer contact maken met je innerlijke zelf!

 

Wat gaan we doen!

 • 7 weken ontdekken, inzichten en informatie ontvangen over jouw waarom
 • 7 weken aandacht voor jezelf en voor jouw persoonlijke en spirituele ontwikkeling 
 • Jezelf in balans trainen met praktische en makkelijk toepasbare oefeningen, technieken en tips
 • Werken aan zelfvertrouwen, intuïtie en innerlijke kracht

 

 • 7 chakra healings
 • 7 Q & A's
 • 7 video's met uitleg over de werkbladen en werksheets

 

 

Te volgen op je eigen tempo,

energie heeft geen haast.

Voorbeeld product

€ 29,95

Voorbeeld product

€ 29,95

Dit is een voorbeeld product. Het kan niet gebruikt of gekocht worden.

Het resultaat!

 • Balans
 • Evenwicht
 • Zelfvertrouwen
 • Energie
 • Liefde voor jezelf

Aan het eind van dit programma kun jij jezelf  en je energie in balans brengen. Weet jij welke methode(s) bij jou passen en kun je ze gebruiken. Raak je uit balans dan weet jij hoe je dit weer in evenwicht kunt brengen. 

Recensie van een deelnemer:

Karin is een warme pure persoonlijkheid. Zij laat haar sterke en zwakke kanten zien zodat ik me bij haar veilig voelt. Zij staat open voor feedback. Zij heeft de menselijkheid hoog in het vaandel staan, boven de materialen. Karin neemt alle cursisten serieus. Zij groeit met de groep mee en geeft iets extra's. Zij duikt in het thema en bereidt zich goed voor, staat open voor aanvullingen. Zij geeft mooie praktijk voorbeelden. Karin Schrijver is een echte aanrader - Annie

"Het leven gooit je soms aardig omver en het kan een hele uitdaging zijn om dan weer overeind te komen. Maar ik weet dat jij het kan! Ik heb mijn portie ellende wel gehad, depressie, scheidingen, overlijden van mijn moeder, financiële moeilijkheden, bedrog en vernedering en nog steeds komen er uitdagingen op mijn pad die ik liever niet zie staan. Maar het feit is dat het leven ons geeft wat we nodig hebben. En daarbij geloof ik dat wij, vrouwen, onze innerlijke kracht nog helemaal niet zo benutten zoals we dat zouden kunnen doen. 

Door dit In Balans programma beschikbaar te stellen voor jou wil ik je ondersteunen en inspireren hierin. Ik weet dat jij het kan, je hebt alleen de tools nodig die jou ook echt verder gaan helpen. De tools die ik je geef tijdens dit programma heb ik zelf allemaal uitgeprobeerd, getest en ondervonden. Sommige dingen bleek ik al tijden te weten, zonder dat ik het in de gaten had. Mijn onderbewustzijn had me dus allang de weg gewezen, ik zag het alleen nog niet. 

Sinds ik deze tools gebruik, deze relatief simpele methodes eigenlijk, is mijn leven echt verbeterd. Ik voel me geestelijk en lichamelijk sterker en gezonder en ik kan de uitdagingen beter aan. Ik weet nu hoe ik met mijn emoties kan omgaan, ik begrijp nu bijvoorbeeld waarom ik mijn hele leven al worstel met teveel kilo's, ik zie nu waarom ik zo gevoelig reageer op bepaalde situaties en ik snap nu waarom ik het contact met mijn intuïtie verloren was. En het allerbeste is dat ik nu weet HOE en WAT ik kan doen om dit te veranderen en om balans te creëren in mijn leven." - Karin

En dat wil ik ook voor jou!

Met 'Chakra in Balans' geef ik je praktische oefeningen, makkelijke en simpele manieren om balans te vinden in je dagelijks leven.  Je brengt je energie level weer op peil en je zit weer lekker in je vel. Je krijgt:

 • mudra's 
 • affirmaties en mantra's en hoe ze te gebruiken 
 • edelstenen uitleg en gebruik in je dagelijks leven
 • natuur en voeding tips
 • visualisatie en kleur gebruik
 • aartsengelen en engelen, jouw persoonlijke cheerleaders
 • video's van mij ter inspiratie en motivatie
 • live uitzendingen in de Facebook groep
 • mijn persoonlijke begeleiding via mail en in de fb groep
 • en wekelijks een chakra healing

En je krijgt:

 • opdrachten en oefeningen die je ook echt gaat doen!
 • vragen die jou aan zetten tot nadenken en voelen
 • een energie shift die je gaat voelen tot in je tenen

Het zit allemaal in dit programma! Het programma dat jou gaat helpen om verbinding te maken met jouw ware zelf.

Recensie van een deelnemer:

Het was een fijne ervaring, de werkbladen en werksheets heel duidelijk en ook de uitleg op de video's. De chakra healings vond ik erg mooi.
Karin is een lieve en betrokken coach en ik raad iedereen aan dit programma te volgen.
Dank je wel Karin - Marian

 

Je kunt dit programma op je eigen tempo volgen. Je krijgt de inhoud via mail en jij bepaald wat en wanneer jij wilt lezen. In de besloten Facebook groep staan ook berichten, video's en live uitzendingen die je kunt lezen en bekijken wanneer jij er aan toe bent. Wil je nog wat langer bij een bepaald punt stil staan, dan doe je dat. Jij bepaald namelijk zelf!

 

Voorbeeld product

€ 29,95

Voorbeeld product

€ 29,95

Dit is een voorbeeld product. Het kan niet gebruikt of gekocht worden.

Dit programma is geschikt voor jou als jij gelooft dat jouw energie een belangrijke invloed heeft op je lichamelijke-, geestelijke en zielsgezondheid. Spirituele helpers staan voor je klaar en willen je ondersteunen. Jij bent er klaar voor om liefde, licht en energie te verwelkomen in je leven en je leven te gaan leven zoals jouw ziel dat voorbestemd heeft. 

 

Door een goede verbinding met je lichaam, je geest, je ziel, je engelen, chakra's en met de chakra's onderling, verbeter je je energie level en zit je lekkerder in je vel. En als jij lekker in balans bent kun je de tegenslagen die op je pad komen beter aan. Je hebt dan een stevige en stabiele basis om op terug te vallen.

Als jij dit wil, dan ontmoet ik je graag en gaan we samen werken aan een leven in balans .

 

Chakra in balans, het online programma om

jouw energielichaam weer in balans te brengen.

 

Recensie van een deelnemer:

Ook ik heb met het programma meegedaan, het was heel bijzonder,mooie ervaring. Ik mocht alle chakra's voelen. Ook met pijn tranen,een lach en van groei. Ik had het niet willen missen. Blij dat ik de stap had genomen om Hier aan mee te doen. Chapeau Karin. Het was super -Dini

Voorbeeld product

€ 29,95

Voorbeeld product

€ 29,95

Dit is een voorbeeld product. Het kan niet gebruikt of gekocht worden.

Ik ben Karin, 38 jaar en moeder van Robin (12). Na het overlijden van mijn moeder in 2011 kwam ik in een moeilijke en zware periode in mijn leven terecht. Alles leek een worsteling en een gevecht. Verdriet en pijn uit het verleden kwam naar boven en ik werd 'gedwongen' ze aan te kijken. Mijn scheiding(en), het staande proberen te blijven als alleenstaande moeder, vernederd en gekleineerd te zijn geweest door mijn omgeving, depressief zijn en mezelf nooit goed genoeg te hebben gevonden hadden diepe wonden achter gelaten. Zoveel pijn, boosheid en verdriet zat nog in mij, het werd me heel duidelijk dat ik hiermee aan de slag mocht gaan. Ik realiseerde me dat ik al die jaren aan het overleven was geweest en het leven vergeten was te leven. Zo kon het leven niet bedoeld zijn, zo kon mijn leven niet bedoeld zijn.

Spiritualiteit kwam in mijn leven en ik kon niet anders dan het omarmen. Na het wennen aan de aanwezigheid hiervan, werd het gevoel van thuis komen steeds groter. Ik kwam weer thuis bij mezelf. 

Mijn intentie is om jou verder te helpen op jouw persoonlijke en spirituele pad, je te helpen om weer dicht bij jezelf te komen. Je leven te leven, je leven in balans en gevuld met liefde, geluk en energie.

Met warme groet, Karin ♥ 

 

Voorbeeld product

€ 29,95

Voorbeeld product

€ 29,95

Dit is een voorbeeld product. Het kan niet gebruikt of gekocht worden.

Heb je een vraag over het programma mail naar contact.karinschrijver@gmail.com.