Home » Trainingen » Engelen Kaartreader Online Cursus

Engelen Kaartreader Online Cursus

Recensies van deelnemers:

"Kan hem aanbevelen. Heb hem vanmorgen besteld en al binnen ook . Alle 8 modules uitgeprint en het is heel overzichtelijk. Plus dat je bij iedere module een video of audio bij krijgt." - Anoniem (deelnemer online cursus)

 

"Stukje verdieping maar vooral opbouw van vertrouwen in mezelf en de kaarten. En juist het contact met gelijkgestemden (ondanks al onze verschillen) maakte het leuk en waardevol!" - Manuela (deelnemer live cursus)

 

 "Ik wilde graag weten hoe ik mij precies moest instellen om kaarten te leggen. Op welke manier het kon en wat ik er voor mezelf en zo voor andere uit kan halen. Eerst trok ik steeds een kaart om duidelijkheid te krijgen nu weet ik dat ik gewoon op mijn onderbuik gevoel af moet gaan." - Nel (deelnemer online cursus)

Sale!

Engelen Kaartreader Online cursus

€ 44,00 € 22,00
Sale!

Word een Engelen Kaartreader en leg vol vertrouwen kaarten voor jezelf en anderen! Train je intuïtie en omarm je spirituele gaven.


Module 1 Aarden en Afschermen
Module 2 Vertrouwen op je intuïtie
Module 3 Engelen Orakelkaarten
Module 4 Contact maken met je engelen
Module 5 Kaarten leggen voor jezelf en voor anderen
Module 6 Etiquette
Module 7 Verschillende soorten leggingen
Module 8 Jouw spirituele praktijk

Inclusief werkboeken, thuiswerk opdrachten, audio's en video's ter begeleiding en ondersteuning.

Na reservering en betaling zijn de modules van deze online cursus direct voor je beschikbaar en kun je starten wanneer jij wilt.  Je volgt de online cursus in je eigen tempo en vanuit je eigen huis.

Vandaag besteld, binnen 24 uur in je mail.