Home » Free your mind & Invite miracles

Free your mind & Invite miracles

HET online programma waarin jij gaat leren jezelf te vergeven en te bevrijden van oude patronen, herinneringen,

blokkades en belemmeringen met behulp van Ho'oponopono. 

 

Ho'oponopono is een oud ritueel uit Hawaï dat tot op de dag van vandaag nog altijd gebruikt wordt en bekend staat om de wonderen van het helen van negativiteit in je gedachten en geest. Het zorgt er voor dat je alle negativiteit in je gedachten en  blokkades wist die jouw ellendig laten voelen. Deze Hawaiaanse techniek is er speciaal om de stress en negatieve gedachten uit je geest te verwijderen zodat je kunt gaan genieten van het gelukkige leven waar je recht op hebt.

 

Tijd om de boel eens flink op te ruimen.

Tijd om blokkades te doorbreken.

Tijd om oude patronen te helen.

Tijd om wonderen te ontvangen.

Tijd om volledig voor jezelf te kiezen!

 

Het is een simpele techniek waarmee je vraagt om vergeving en het reinigen van jezelf. De meest gestelde vraag over Ho'oponopono is hoe het werkt en hoe het mensen helpt. Het effect van de techniek is soms direct en je voelt dat het werkt, je vraagt je niet langer af hoe.  Je gaat de veranderingen in je leven opmerken en bij degene om je heen. Het enige dat je hoeft te doen is reinigen van je gedachten en je leven zal zich ontvouwen zoals het bedoelt is.

 

De stappen naar je gedachten bevrijden staan voor je klaar in mijn online cursus Free your mind & Invite miracles.

Start met  deze waanzinnige training en leef het leven waar jij van houdt!

 

De vier zinnen van Ho'oponopono kun je meteen gaan gebruiken en de heling start direct! De vier stappen doen je realiseren dat alles bij jou begint, dat jouw leven jouw verantwoordelijkheid is om ten volste te leven.

 

Tijdens de training neem ik je stap voor stap mee door het helende proces en leer je de techniek zelf toepassen. 

 

Schuldgevoelens, boosheid en verdriet zijn soms moeilijk los te laten en we houden er lang aan vast. Teleurstelling over hoe iemand tegen je doet, hoe mensen met je omgaan en herhalende situaties waar je telkens maar weer in lijkt te belanden. Niet weten wat je nu moet kiezen, welke beslissing is de juiste. Overmand worden door twijfel en dat onzekere gevoel of je wel goed genoeg bent. 

Al deze gevoelens kunnen je helemaal opslokken, waardoor loslaten onmogelijk lijkt. Eén van de meest helpende en helende methodes om hiermee om te gaan is Ho'oponopono. Deze spirituele manier van bevrijden, komt tot diep in je ziel en heelt je van binnen uit om wonderen te laten ontstaan. 

 

Wanneer je deze techniek kent, weet je dat de Wet van Aantrekkingskracht slechts een begin is.

Reactie van deelnemer:

"Lieve Karin ik wil hier graag iets zeggen. Ik heb zoveel cursussen voorbij zien komen voor zo ontzettend veel geld, dat ik vind en denk meerdere met mij....dat jij een gezegende engel bent. Ik kan alle mensen die dit lezen en ook maar een mogelijkheid zien om deze cursus te doen .... Doe hem. Het is je eigen reis naar je eigen ik ...de vrijheid... de liefde voor jezelf. Geloof me het is zo mooi en het zo veel waard. Karin bij mij lopen nu gewoon de tranen over mijn wangen om...dat je zo'n mooi mens bent. "

 

In Free your mind & Invite miracles krijg jij de tools om je gedachten te bevrijden van onrust, zorgen, boosheid en teleurstelling en alles los te laten wat niet meer bij je hoort.  Het is tijd om jouw leven te veranderen tot in het diepste van jouw cellen!

 

* Trek je niets meer aan van wat andere van je vinden of over je denken, maar kies je eigen weg en voel je daar goed bij

* Maak keuzes en beslissingen vanuit je hart, zoals jij het graag wilt

* Heel oude ruzies, conflicten en teleurstellingen en laat ze achter je

* Geef de energetische blokkades vrij die jou tegen houden en ga er dwars doorheen

* Omarm je angsten en zie wat ze je leren

* Afscheid nemen van schuldgevoelens, onzekerheid en twijfels

* Delete nare herinneringen en laat wonderen binnen komen

* Heel op wonderlijk wijze je leven, je lichaam en geniet van het geluk dat jou toebehoort

 

Inclusief unieke toolbox met diverse meditaties, visualisaties en video's die je verder helpen naar rust, ruimte en geluk!

NEW UPDATE -> Met ondersteunende video's met meer uitleg, inspiratie en praktische tools die direct bruikbaar zijn. De perfecte aanvulling op het werkboek.

 

 

Recensie van deelnemer:

"Ik vind het een geweldige cursus. Daar ik meer tot mezelf kom en beetje bij beetje mijn eigen leven weer terug krijg en mag zijn wie ik wil zijn. Iets wat we vaak aan de kant zetten voor andere mensen . Maar door te werken met de sleutels kom je langzaam maar zeker weer bij je zelf. En iedere keer kan je terug kijken bij je sleutels. "

Voorbeeld product

€ 29,95

Voorbeeld product

€ 29,95

Dit is een voorbeeld product. Het kan niet gebruikt of gekocht worden.

Free your mind & Invite miracles (9 modules in jouw tempo)

* Je krijgt de 9 sleutels het bevrijden van je gedachten en het ontvangen van wonderen stap voor stap. via mail

* Unieke toolbox met meditaties,  visualisaties en video's die je verder helpen naar rust, ruimte en geluk

* Toegang tot alle up dates levenslang

Geef jezelf je vrijheid en start ♥

Voorbeeld product

€ 29,95

Voorbeeld product

€ 29,95

Dit is een voorbeeld product. Het kan niet gebruikt of gekocht worden.

Wanneer je eenmaal de techniek onder de knie hebt, ga je merken dat er nog zoveel meer mogelijk is. De eerste stappen zijn gezet naar een gelukkig leven waarvan jij weet dat dit jouw geboorterecht is.  Jij gaat voorwaarts naar dankbaarheid, liefde en vergeving. Dit is de perfecte combinatie voor jouw wanneer jij op zoek bent naar meer geluk in jouw leven.

Inclusief toolbox met diverse meditaties, visualisaties en video's die je

verder helpen naar rust, ruimte en geluk!


Karin Schrijver is Certified Ho'oponopono Practicioner. Hiermee deelt en inspireert zij vele hooggevoelige vrouwen om hun leven te leven vanuit liefde voor zichzelf.

 

Ho'oponopono is een krachtige techniek om negatieve gedachten, blokkades en oude patronen te helen tot diep in je ziel.