Home » Vlogs » ► De slingers hangen nog | Weekvlog #1

► De slingers hangen nog | Weekvlog #1

Gepubliceerd op 12 november 2018 18:04

Ik maak nu zo'n drie jaar video's. Dat is iets wat ik met vallen en opstaan heb geleerd te doen, want dit is niet iets wat voor mij heel natuurlijk aanvoelde. Inmiddels gaat het me steeds makkelijker af en heb ik sterk het gevoel dit meer te willen doen en delen. In de video's die ik deel wil ik mijn liefde voor spiritualiteit delen en het leven vanuit je intuïtie met hart & ziel verspreiden. We mogen gehoord en gezien worden!

Er zijn meer dan genoeg spirituele zielen die op YouTube, Facebook en Instagram hun expertise en ervaringen delen. Dwayne Dyer, Louise Hay, Gabrielle Bernstein en Doreen Virtue praten vrijuit over hun spirituele ervaringen en delen hun tips en adviezen met alle liefde. Maar wat mij op viel is dat dit voornamelijk in het Engels is, wat niet voor iedereen verstaanbaar is en ook niet altijd helemaal overkomt. En laat ik nu graag in het Nederlands met je delen. 

 

Abonneer je op mijn YouTube kanaal, zo mis je niks! Elke maandag en donderdag om 18.00 uur staat er een nieuwe video online.

De eerste week vlog staat nu online. Klik hieronder op de afbeelding of HIER

 


 »