Home » Werken met mij

Werken met mij

Ik vind jou geweldig en of je het nu zelf gelooft of niet, jij bent uniek, mooi, talentvol en barst van de kwaliteiten!

Jij mag de beste versie van jezelf zijn en je leven vol liefde, geluk en overvloed leven. Jij mag je kind opvoeden zoals dat goed voelt voor jou.

Voel jij dat brandende verlangen of voel je die keiharde noodzaak. Voel jij dat er iets mag gaan veranderen, dan help ik je graag om jouw innerlijke bron van kracht aan te boren, zodat jij kunt gaan stralen en leven!

 

Wil je alvast aan de slag of wil je liever zelfstandig een training volgen, kijk dan even bij Trainingen. Deze kun je geheel zelfstandig, online, vanuit je eigen huis doen, wanneer jij daar tijd voor hebt.

Toen ik ontdekte dat ik hooggevoelig en helder voelend/wetend was kwam ik veel blokkades tegen, zowel in mijn leven als in het opvoeden van mijn zoon. Tijdens mijn zoektocht ontdekte ik dat ik veel meer in mijn mars heb dan ik dacht. Dankzij coaching, workshops en trainingen die ik volgde leerde ik dat er zoveel mogelijkheden zijn. Maar vooral ook veel oplossingen. Antwoorden die voor mijn neus stonden, maar ik zelf niet meer kon zien. 

Mijn intuïtie, zelfvertrouwen en gevoeligheid zijn enorm gegroeid en ik weet nu mijn talenten en kwaliteiten te gebruiken en in te zetten. In deze wereld en in dit leven mag ik van betekenis zijn voor andere en jou in deze stukken begeleiden.  


Reserveer hier jouw 1 op 1 online sessie met mij

Wanneer je vast loopt, tegen een blokkade aan hikt of de dingen die je graag wil doen niet doet omdat je bang bent, dan bied ik je de mogelijkheid om 1 op 1 met mij hieraan te werken.

Dankzij mijn gevoeligheid hoor ik de woorden die niet gezegd worden en geef ik je inzichten in jouw blinde vlek. Voor elk probleem is een oplossing, maar soms zie je die zelf niet meer. 

Onderwerpen die besproken kunnen worden zijn:

 • hooggevoeligheid (hsp)
 • spiritualiteit
 • intuïtie
 • omgaan met hsp kind(eren) in je gezin
 • loslaten van blokkades, ouder patronen en herinneringen (ho'oponopono methode)
 • voeding voor lichaam, geest en ziel
 • intuïtief ondernemen/opstarten van je praktijk/onderneming

Er zijn geen tien gesprekken nodig om tot de kern te komen. Dat mag, maar het hoeft niet. Na dit gesprek heb jij inzicht, leg je de verbinding tussen je probleem en de oplossing en kun jij zelf verder met de volgende stap(pen).

45 minuten sessie, online via skype, zoom of videochat (facebook messenger)

Hoe het werkt

Stap 1) Je meldt je aan door de 1 op 1 coachingcall in je winkelwagen te doen en te betalen. Daarna ontvang je van mij binnen 24 uur een mail met vragen die je beantwoord en terug stuurt. 

Stap 2) We plannen een skype, zoom of videochat gesprek in. Na afloop heb jij inzichten & verbindingen waar je mee verder kunt.


Inner Spirit VIP traject

Voor jou als je 1 op 1 met mij wil werken is er mijn Inner Spirit VIP traject. Dit traject is alleen voor dames die echt naar de next level willen gaan op hun weg naar vrij leven, opvoeden en zijn.

 • Als je je angsten aan durft te gaan kijken
 • Als je tegen een eerlijk antwoord kunt
 • Als jij wil gaan luisteren naar je hartverlangens en je intuïtie
 • Als jij een keiharde noodzaak voelt om te gaan opvoeden en leven vanuit jezelf
 • Als jij nu je leven wilt veranderen en dit doodeng vindt

Persoonlijke gesprekken met veel aandacht voor jouw situatie(s). Specifiek kijken we naar wat jou triggert, waar het vandaan komt en naar de bron gaan van de symptomen van jouw pijn. Als je de wortel niet aan durft te kijken, zal de pijn blijven. We helen wat aandacht nodig heeft. 

 

In dit drie maanden traject krijg je elke twee weken een online coach call waarin er alle ruimte is voor jouw situatie.  We ontmoeten elkaar drie keer live in mijn praktijk voor afgestemde workshops & sessies en ben ik 24/7 via mail bereikbaar voor jou. Wil je in mijn VIP traject, mail naar contact.karinschrijver@gmail.com  ♥