Home » Werken met mij

Werken met mij

Ik vind jou geweldig en of je het nu zelf gelooft of niet, jij bent uniek, mooi, talentvol en barst van de kwaliteiten!

 

Ik heb ontzettend veel zin om samen met jou aan de slag te gaan. Op één voorwaarde ..... en dat is dat je all in gaat. 

 

Ik ga jou activeren en aanmoedigen. Ik ga jou tips geven en de juiste tools. Maar motivatie komt uit jou zelf. Heb jij dat brandende verlangen of voel je die keiharde noodzaak. Voel jij dat er iets mag gaan veranderen, dan nodig ik je van harte uit om samen aan de slag te gaan.

 

Wil je alvast aan de slag of wil je liever zelfstandig een training volgen, kijk dan even bij Trainingen. Deze kun je geheel zelfstandig, online, vanuit je eigen huis doen, wanneer jij daar tijd voor hebt.

 

Kuss-


1 op 1 Coach call met mij

Wanneer je vast loopt, tegen een blokkade aan hikt of de dingen die je graag wil doen niet doet omdat je bang bent, dan bied ik je de mogelijkheid om 1 op 1 met hieraan te werken.

En ja het is werken, maar je had al door dat het niet van zelf weg ging!

Ik geef je een luisterend oor en een eerlijk antwoord. Dankzij mijn gevoeligheid hoor ik de woorden die niet gezegd worden en geef ik je inzicht in jouw blinde hoek. Voor elk probleem is een oplossing, maar soms zie je die zelf niet meer. 

 

Er zijn geen tien gesprekken nodig om tot de kern te komen. Dat mag, maar het hoeft niet. Na dit gesprek heb jij inzicht, leg je de verbinding tussen je probleem en de oplossing en kun jij zelf verder met de volgende stap(pen).

Hoe het werkt

Stap 1) Je meldt je aan door de 1 op 1 coachingcall in je winkelwagen te doen en te betalen. Daarna ontvang je van mij binnen 24 uur een mail met vragen die je beantwoord en terug stuurt. 

Stap 2) We plannen een skype call, telefonisch gesprek in. Tijdens dit gesprek neem ik alle tijd voor je en gaan we aan de slag. Na afloop heb jij inzichten & verbindingen waar je mee verder kunt.

Stap 3) Na een aantal dagen neem ik contact met je op, om te vragen hoe het met je gaat en of je nog vragen hebt. (deze  hoort gewoon bij de coachingcall, hier worden geen extra kosten voor in rekening gebracht)


Inner Circle

Voor jou als je 1 op 1 met mij wil werken is er mijn Inner Circle. De Inner Circle is alleen voor dames die echt naar de next level willen gaan.

  • Als je je angsten aan durft te gaan kijken
  • Als je tegen een eerlijk antwoord kunt
  • Als jij wil gaan luisteren naar je hartsverlangens
  • Als jij nu je leven wilt veranderen en dit doodeng vindt

Online, live en in een groep, what ever it takes om jou naar de next level te tillen. Persoonlijke gesprekken met veel aandacht voor jouw situatie(s). Specifiek kijken naar wat jou triggert, waar het vandaan komt en naar de bron gaan van de symptomen van jouw pijn. Als je de wortel niet aan durft te kijken, zal de pijn blijven. 

Wil je in mijn Inner Circle, mail naar contact.karinschrijver@gmail.com  ♥