Home » Blokkades helen

Heel je blokkades

Wanneer de dingen in je leven niet zo lekker gaan en lopen zoals je graag zou willen, heb je een keuze. Blijf je vast houden aan je oude gewoontes en oude patronen of kies je er voor om ze te doorbreken en te helen. Oude gewoonte en patronen zijn de gevoelens, ervaringen en keuzes die je steeds weer opnieuw mee maakt in je leven. Ze blijven zich afspelen in je leven.

 

Herken je dit?

  • Vriendschappen die keer op keer uitlopen op een teleurstelling
  • Jij geeft alles, maar krijgt er niet voor terug
  • Je hebt altijd geld te weinig, te kort of niet genoeg
  • Je hebt moeite met de manier waarop je baas omgaat met jou en je collega's
  • Je hebt een grote droom, maar die echte stap er naar toe durf je niet te zetten
  • Je hebt altijd een excuus om niet te doen waar je blij van wordt
  • Je laat je afleiden door de kritiek en meningen van anderen

 

Daar zitten allemaal oude herinneringen op. Oude patronen die zich maar blijven herhalen in jouw leven. Blokkades die jou er van weerhouden om te doen wat goed voelt. Je weet niet eens meer wat nu eigenlijk goed voelt. Het is zo verwarrend en vermoeiend om continue te worstelen tegen die blokkades. De weerstand groeit alleen maar en je raakt steeds meer gefrustreerd over jezelf. Tot je op een punt komt dat je op wilt geven. 

 

Hou groot is jouw verlangen?

Hoe graag wil jij je droom leven. Hoe graag wil jij je leven vol geluk en liefde leven. Hoe graag wil jij gewoon gelukkig zijn en genieten van de mooie dingen. 

 

Hoe noodzakelijk is het voor jou om gelukkig te willen zijn?

Hoe graag wil jij uit dit ellendige gevoel komen. Hoe graag wil jij nu echt gaan doen waar jij zo van droomt. Hoe graag wil jij er voor gaan. Hoe graag wil jij gewoon weer lachen en fun hebben.

 

Besluit je te kiezen voor het doorbreken en helen van je blokkades. Besluit jij te kiezen voor jezelf! Dan verwelkom ik je graag bij een 'Heel je blokkades' sessie.

Laat los, geef ruimte aan wat mag zijn en ontvang alles wat er al voor jou aanwezig is. Jij mag weer lachen, genieten en stralen. Jij mag de oude shit achter je laten en de nieuwe sparkles in je leven verwelkomen.

Sale!

Heel je blokkades sessie

€ 155,00 € 99,00
Sale!

Heel je blokkades sessie

€ 155,00 € 99,00