Home » Inner Spirit VIP

Free Inner Spirit VIP traject

Het is toch te gek voor woorden dat jij nog niet super gelukkig bent, straalt van liefde en geweldig succesvol bent!

Hoe vaak ik niet vrouwen tegen kom die zo graag gewoon willen genieten en willen leven in plaats van dat ze aan het overleven zijn. Vrouwen die zo enorm hun best doen om de beste moeder te zijn, de perfecte huisvrouw , partner, een goede vriendin, dochter enzovoort. Als ik voor ieder van hen een kwartje kreeg was ik nu ontzettend rijk. 

Time for change!

 

Wat zou jij er van vinden om je gewoon gelukkig te voelen. Gewoon weten dat jij de beste moeder bent voor jouw kind en de beste partner en de beste vriendin. Wat een vrijheid en vooral rust zou dat geven. Als jij daar naar verlangt en jij voelt dat je dit wilt, dan heb ik iets bijzonders voor je. 

 

Het is namelijk mogelijk om vanuit je hart te gaan leven, zodat jij dit alles kunt realiseren in jouw leven.

Het is mogelijk om gewoon gelukkig te zijn.

Het is mogelijk om gewoon de beste moeder, partner en vriendin te zijn, zonder dat je je daar voor in allerlei bochten moet wringen.

Het is mogelijk om je gelukkigste leven te leven en uit die overleef modus stappen.

Het is mogelijk om je energiek te voelen, zonder schuldgevoel keuzes te maken en vanuit je hart je kind op voeden.

Het is mogelijk om zonder ploeteren een liefdevolle moeder te zijn.

Het is mogelijk!

 

Speciaal voor JOU!

Voor jou als je 1 op 1 met mij wil werken is er mijn Inner Spirit VIP traject. Dit traject is alleen voor dames die echt naar de next level willen gaan op hun weg naar vrij leven, opvoeden en zijn.

  • Als je je angsten aan durft te gaan kijken
  • Als je tegen een eerlijk antwoord kunt
  • Als jij wil gaan luisteren naar je hartverlangens en je intuïtie
  • Als jij een keiharde noodzaak voelt om te gaan opvoeden en leven vanuit jezelf
  • Als jij nu je leven wilt veranderen en dit doodeng vindt

Persoonlijke gesprekken met veel aandacht voor jouw situatie(s). Specifiek kijken we naar wat jou triggert, waar het vandaan komt en naar de bron gaan van de symptomen van jouw pijn. Als je de wortel niet aan durft te kijken, zal de pijn blijven. We helen wat aandacht nodig heeft. 

 

In dit drie maanden traject krijg je elke twee weken een online coach call waarin er alle ruimte is voor jouw situatie.  We ontmoeten elkaar drie keer live in mijn praktijk voor afgestemde workshops & sessies en ben ik 24/7 via mail bereikbaar voor jou. Wil je in mijn VIP traject, mail naar contact.karinschrijver@gmail.com  ♥