Home » Workshops

Workshops

Eet suikervrij ; 23 juni 13.00-16.30 uur

Samen eten (ouder en kind): 7 juli 13.00-16.00 uur

Creëer jouw Healthy & Happy leven ; 2 juni 13.00-16.30 uur

 Samen eten (voor ouder en kind)

Eet je kind moeilijk, nauwelijks of geen groente en fruit, dan is deze workshop voor jullie!

Samen met je kind gaan we op een leuke en ontspannen manier nieuwe dingen leren eten. Stapje voor stapje ontdekken en proberen. 

We gebruiken de bekende monkey platter in een nieuw jasje waarbij de kinderen zelf creatief mogen zijn. En jij weet hoe je de volgende keer het eten kunt serveren op een aantrekkelijke manier en zonder stress.

Na afloop van deze workshop hebben jullie een leuke en ontspannen manier ontdekt om weer te genieten van de dagelijkse eetmomenten.

Samen eten

€ 45,00

Samen eten

€ 45,00

voor 2 personen (ouder en kind)
Zaterdag 7 juli
13.00 - 16.00 uur

Locatie: Molenstraat 21, Varik

 Creëer jouw Healthy & Happy leven

Je hebt een droom, een verlangen, je voelt van binnen dat er van alles borrelt, maar je hebt geen idee waar je moet beginnen met het zetten van de eerste stap. 

 

We gaan flow schrijven en je verlangen duidelijk in beeld brengen door middel van een mood/visionboard, zodat het zich nog makkelijk in je leven zal manifesteren. De eerste stap wordt helder en je hebt nu een duidelijk beeld voor ogen!

Tijdens deze workshop neem ik je mee in de kracht van visualisatie en in de wet van aantrekkingskracht. Deze samen gaan ervoor zorgen dat al jouw dromen en verlangens waarheid worden.

zaterdag 2 juni

13.00-16.30 uur

Locatie: Molenstraat 21, Varik

 Suikervrij eten

Elke dag eten we meer suikers dan we denken. In heel veel producten zitten namelijk suikers verstopt die je wellicht niet meteen als suiker herkent. Toch is dit één van de grootste nachtmerries van dit moment. Suikers zijn DE reden waarom er zoveel overgewicht is, waarom je gebrek hebt aan energie en je snel moe voelt. Suiker vergiftigt je lichaam waardoor het niet goed meer kan functioneren.

Je gaat ontdekken wat geraffineerde suikers zijn, hoe ze heten en waar je ze aan herkent. We maken hapjes die verrassend makkelijk, herkenbaar EN suikervrij zijn.

Je krijgt een handout mee naar huis waarmee je direct aan de slag kunt gaan om ook thuis de suikers te vervangen voor gezonde alternatieven en recepten die je thuis kunt gebruiken.

Een gezellige en leerzame middag!

zaterdag 23 juni

13.00-16.30 uur

Locatie: Molenstraat 21, Varik

 Buiten eten

Lekker buiten eten en genieten van alles wat de omgeving te bieden heeft. Je zult verrast zijn wat je buiten allemaal kunt eten en klaar kunt maken. 

Deze workshop is ook erg leuk om samen met je kind(eren) te doen. 

Samen met de picknick mand gaan we op ontdekkingstocht.  Bewust zijn van de omgeving en van de kracht van het leven.

Buiten eten is een ontspannen en gezellige workshop waarmee je met nieuwe energie naar huis gaat.

Buiten eten

€ 25,00

Buiten eten

€ 25,00

 

13.00-16.30 uur

Locatie: Molenstraat 21, Varik

Heb je interesse in een workshop stuur een mail naar contact.karinschrijver@gmail.com en ik neem contact met je op.

Op dit moment is het ook mogelijk dat je op de wachtlijst komt, zodra er plek op een nieuwe datum is neem ik contact met je op.